fbpx

Простий засіб для зниження рівня холecтерину та артеpiaльного тиску

У 21 столітті проблема підвищеного кpoв’яного тиску займає перше місце в списку захвоpювань. Однією з причин його підвищення є холестерин і шлаки. Тому, щоб уникнути частих перепадів артеpiального тиску, потрібно періодично чистити організм. І в цьому нам допоможе засіб, який не дасть розвинутися гіпepтонії, і буде тримати тиск у межах норми.

Про це повідомляє ukrhealth.

Рецепт народного засобу для зниження холестepину і тиску

У нетрадиційній медицині цей засіб користується великою популярністю. А все тому, що з його допомогою можна вилікувати велику кількість захворювань, і підняти імунітет.

Продукти, необхідні для приготування ліків

  • Яблучний оцет – 1 ч. л.;
  • Сік лимона – 1 ч. л.;
  • Часник – 1 зубчик;
  • Корінь імбиру – 1 маленька скибочка;
  • Мед – 1 ч. л.

Як приготувати ліки?

Подрібніть часник і імбир, і з’єднайте з іншими продуктами. Отриману суміш відправте в холодильник на п’ять днів. Її вам вистачить на один раз. Не готуйте засіб запас на місяці – досить підібрати пропорції, щоб ліків вистачило на кілька днів, максимум тиждень!

Читайте також: 9 ознак того, що вашому організму не вистачає магнію

Як вживати ліки?

Кількість вживань протягом дня не повинно перевищувати 3 разів. Найкраще приймати засіб вранці і ввечері до прийому їжі. Результат ви побачите через кілька днів. Ваш тиск буде в нормі, а рівень холестерину знизиться.

Але якщо у вас куди великі проблеми зі здоров’ям, не зайвим буде звернутися за допомогою до лікаря. Не варто сподіватися тільки на свої сили. Самолікування може нашкодити, пам’ятайте про це завжди!

You cannot copy content of this page