fbpx

Придбали нові диван і ліжко, замінили кухню і дві шафи у спальнях. Старі я хотів продати, але дружина вирішила знову допомогти своїм родичам і попросила мене не продавати, а віддати меблі її тітці, я погодився, про що дуже пошкодував

Давно з дружиною мріяли поміняти меблі у квартирі. Наші були хорошої якості і не старі, проте нам колір геть не подобався. Ми, чомусь усе в темних тонах купили, думали, так буде і гарно і практично, проте згодом зрозуміли, що в нашу маленьку квартиру потрібні світлі меблі.

Придбали нові диван і ліжко, замінили кухню і дві шафи у спальнях. Старі я хотів продати, але дружина вирішила знову допомогти своїм родичам і попросила мене не продавати, а віддати меблі її тітці, я погодився, про що дуже пошкодував.

Дружина відразу ж зателефонувала своїй тітці, втішила її  новиною, хоча меблі нові ще не приїхали, а на виготовлення потрібен був час.

Відтоді по кілька разів на день тітонька сестри дзвонила з запитанням, а коли ж її меблі уже приїдуть від нас. Ще й обурювалась, чому так довго чекати мусить.

Мене почали напружувати подібні дзвінки і я попросив більше не дзвонити, коли ми отримаємо свої меблі тоді вони отримають наші старі. Сказав, що якщо ще раз у мене хтось запитає про це, то матиме змогу побачити об’яву про продаш “своїх” меблів на Олх.

Через місяць ми з дружиною таки отримали наші нові меблі, я зателефонував тітці дружини, і сказав що вони можуть забирати меблі, на що отримав дуже цікаву відповідь:

— А Ви що, самі її нам не привезе?

Я був щиро здивованим, адже мови про доставку не йшло. А тітка ж ще й обурилась. Мовляв, я міг би хоча б машину їм замовити і вантажників. не їм же цим займатись?

Коли я сказав, що не буду того робити, вона видала: “Тоді нам нічого від вас не треба” і кинула слухавку.

Тієї ж миті я скинув уже готові фото в інтернет поставив за все три тисячі чарівні слова – самовивіз і самовиніс. До нас уже через пів години під’їхала машина і все винесли швидко.

А тітка через тиждень набирає і без “добридень” металевим голосом заявляє. що машина прибуде у вісім і я повинен меблі розібрати і запакувати.

На мою відповідь, що я вже все продав, так як вона відмовився забирати, я почув дуже багато неприємних слів на свою адресу! Після цього випадку зі мною, навіть теща не спілкується.

от тобі допоміг рідні! а так, продали б і ніхто нічого не знав би.

21,01,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page