fbpx

Приготування томатного соку в домашніх у домашніх умовах. Виходить набагато смачніший і ароматніший!

Для приготування томатного соку в домашніх умовах необхідні продукти:

томати червоні стиглі і свіжі, цукор, сіль.

Для любителів особливого смаку і запаху ще можна додати зерна гвоздики, перець чорний запашний і т. д.

Томати завжди використовую м’ясисті, стиглі і червоні. Томати добре мою, потім нарізаю на четвертинки і пропускаю через соковижималку. У пропущену масу додаю сіль і цукор на свій смак. солі кладу трохи, краще потім додати, так як пересолений сік не смачний і злегка гірчить.

Суміш доводжу до кипіння і після закипання продовжую варіння близько 25 хвилин. У процесі варіння знімаю з поверхні піну, що утворилася. Готовий сік виливаю в підготовлені скляні літрові банки і відразу закорковую стерилізованими кришками. Накриваю теплим покривалом і залишаю до наступного дня.

Пряний томатний сік

При приготуванні пряного томатного соку, необхідно томати розрізати на 4-6 частин, змішати з сіллю, цукром, меленим перцем і меленою корицею. суміш повільно уварювати, а потім протерти через сито і варити ще 8 – 10 хвилин, потім розлити у підготовлені скляні банки і закоркувати.

Готовий томатний сік можна вживати як готовий напій, можна додавати в томатні соуси, борщі і так далі. Томатний сік, приготований в домашніх умовах набагато смачніший і ароматніший!

Пийте і насолоджуйтеся!

Фото ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page