fbpx

Прийшовши додому Степан побачив, як його вагiтна дружина збирає валізу. Поруч посміхалася теща

Повернувшись ввечері з роботи, Степан виявив, що його вагiтна дружина збирає валізи. Вранці подружжя посварилося. Але в кожній родині час від часу відбувається щось подібне. Степан почув голос тещі із сусідньої кімнати. І зрозумів, що саме вона переконала Катю піти.

Сварка

Побачивши, як дружина збирає речі, Степан застиг від подиву. Він запитав Катю, хто ж тепер буде ростити їх дитину. З сусідньої кімнати вийшла мати дружини. Вона сказала, що вони з дочкою самі виховуватимуть малюка. А Степан – невдаха, який нічого не зможе дати дитині. Чоловік попросив Катю, щоб вона поговорила з ним. Пояснила, що відбувається. Але дружина оголосила, що не хоче більше спілкуватися і збирається подати на розлучення. Повернулась і вийшла в під’їзд разом з матір’ю, яка демонстративно грюкнула дверима.

Авторитарна Теща

Степан був м’яко кажучи в шoці. Він нічого не міг зрозуміти. Як дружина перекреслила два роки щасливого сімейного життя через дyрнy сварку? Степан любив Катю, піклувався про неї. Зустрічав з роботи, дарував квіти. Купив дружині шубу, а минулого літа звозив її на море в кредит. Він так радів, коли дізнався, що Катя вагiтна.

Вони разом їли полуницю, дивилися кіно на великому моніторі. Катя завжди була хорошою дружиною. Вона дбала про домашній затишок, прекрасно готувала. Степан вважав, що його дружина буде відмінною мамою. Теща виховувала дочку одна. Катя свого батька майже не пам’ятає. Її мама все життя працювала виконробом, керувала чоловіками. І сама робила все по дому. Лагодила розетки, робила ремонт. Чоловіки зазвичай обходять стороною таких жінок. Степан подумав, що авторитарна теща переконала дружину піти. Каті всього двадцять один рік, вона недосвідчена, не знає життя. Тим більше що майбутні мами завжди дуже емоційні. Чоловік згадав, що йому запропонували підвищення на роботі і переїзд до столиці. Степан хотів повідомити цю радісну новину дружині, але чомусь забув.

Читайте також: На випускному Оля співала пісню про батьків, але дивилася вона, не на маму яка щойно повернулася з Італії

Теща не завадить щастю

Чоловік не помітив, як заснув. О шостій ранку його розбудив телефонний дзвінок. Це була теща. Вона сказала, що дружина народила. І пообіцяла затягати Степана по судах. Але чоловік не став її слухати. Він одягнувся, умився, вибіг на вулицю, купив улюблене печиво Катерини, квіти. Викликав таксі і поїхав до пoлoгoвoгo будинку. Тепер у подружжя чудовий дворічний син. Вони живуть в столиці. Катя і Степан раді, що змогли зберегти сім’ю. Дружина іноді згадує цей випадок. Катя каже чоловікові, що мама вмовляла її розлучитися з ним. Але Степан не дозволив дружині піти. І вона вдячна за це чоловікові.

За матеріалами

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page