fbpx

Приносять щастя і удачу: астрологи назвали кольори в одязі для кожного знаку Зодіаку

Кольори та відтінки можуть вплинути на людський настрій, а також на удачу в житті. Астрологи радять підбирати правильно кольори в одязі, щоб залучати позитивну енергетику.

СТИХІЯ ЗЕМЛІ

Тельцю, Діві, Козерогу радять підбирати всі барви рослинного світу. Вони допоможуть не тільки налагодити відносини, але і створять щасливу ауру навколо себе. Козерогам найкраще імпонує гамма, яка побудована на грі гірських пейзажів. Відтінки скель і каменів чудово піднімуть настрій представникам даного знаку зодіаку. Зелені, сині тони позитивно впливають на земну стихію, чорний відтінок здатний викликати меланхолію.

СТИХІЯ ПОВІТРЯ

Водолій Близнюки, Терези. Дуже добре підходять відтінки голубого, сріблястого і сірого. Саме вони здатні принести успіх в житті представникам даного зодіакального кола. Багатство принесе блакитний або темно-синій відтінок. Тому астрологи радять носити щось з одягу або хустку даних відтінків під час укладення важливих договорів. Можна дані фарби внести за допомогою декоративних елементів або аксесуарів.

СТИХІЯ ВОДИ

Риба Рак і Скорпіон. Представникам даних знаків зодіаку відмінно підійдуть відтінки синьо-зелені, блакитні. Можна носити одяг або аксесуари в пастельних тонах. Удачу принесе прозоро-золотий колір, а також темно-синій. Скорпіонам астрологи радять для удачі, і фінансової стабільності носити щось з чорних відтінків.

СТИХІЯ ВОГНЮ

Овен, Лев і Стрілець. Для представників даного зодіакального кола удачу в усьому принесуть яскраві відтінки в одязі: червоний, рожевий, бордовий, жовтий, персиковий, оранжевий. Сонячні тони і фарби здатні подарувати мудрість і впевненість в своїх починаннях.

You cannot copy content of this page