fbpx

Принцеса Євгенія і колишній офіціант Джек Бруксбенк одружилися: фото з весілля

Церемонія пройшла в каплиці святого Георгія у Віндзорі.

Внучка королеви Єлизавети II, дочка принца Ендрю і Сари Фергюсон, принцеса Євгенія зіграла весілля, пише Лайм

28-річна принцеса ( директор Лондонської художньої галереї Hauser & Wirth) вийшла заміж за 32-річного менеджера нічного клубу Mahiki Джека Бруксбенка. Майбутнє подружжя познайомилося в 2010 році на гірськолижному курорті в Швейцарії.

Джек, який виріс в сім’ї бухгалтера, закінчив престижну школу-пансіон Стоу в Букінгемі. Чоловік працював в клубах і пабах. Предки Бруксбенка були титулованими дворянами. Обранець принцеси обіймає посаду бренд-менеджера в компанії Джорджа Клуні, що спеціалізується на виробництві текіли Casamigos.

Читайте також: БUТВА НАРЯДІВ: КЕЙТ МІДДЛТОН І МЕГАН МАРКЛ ЗАЧАРУВАЛИ ОБРАЗАМИ НА ВЕСІЛЛІ ПРИНЦЕСИ ЄВГЕНІЇ (ФОТО)

Церемонія пройшла в каплиці святого Георгія у Віндзорі. Торжество відвідали члeни королівської сім’ї та знаменитості .

Для урочистого дня Євгенія вибрала наряд з пишною спідницею і вирізом на спині від бренду Peter Pilotto (дизайнери Пітер Пілотто і Крістофер Де Вос). Цікаво, що внучка королеви відмовилася від фати. Принцеса одягла дорогоцінну тіару з великими смарагдами Greville Emerald, яка була створена в 1919 році для світської дами Маргарет Гревилл.

Діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма також взяли участь у весіллі. Принцу Джорджу дісталася роль пажа, а принцеса Шарлотта впоралася з обов’язками квіткарки.

You cannot copy content of this page