fbpx

Принцесою бути не так легко: 10 речей, від яких Меган Маркл повинна відмовитись заради шлюбу з принцом Гаррі

Королівське весілля принца Гаррі і Меган Маркл відбудеться вже за лічені дні, тож наречені посилено готуються до пишної церемонії. Розповідаємо, на які жepтви пішла Меган, щоб стати повноправним члeнoм британської королівської сім’ї, пише Радіо Максимум

На перший погляд здається, що життя в замку – справжня казка! Приголомшливі сукні, розкішні апартаменти і любов шанувальників – але все це занадто добре, щоб бути правдою. Зазирнувши трохи глибше, розумієш, що принцесою бути не так легко.

Яскравий тому приклад – американка Меган Маркл, якій заради життя в британському замку довелося повністю змінити свій спосіб життя. Улюблена собака, будинок в Торонто, соцмережі і ще 7 речей, від яких актрисі довелося відмовитися – у нашому огляді.

Домашні тварини

Меган Маркл любить собак не менше, ніж Єлизавета II. Коли актриса жила в США, у неї було двоє чотириногих друзів – бігль Гай і лабрадор Богарт. Другого улюбленця майбутній принцесі довелося залишити у друзів. Пес був занадто старий для міжконтинентального перельоту і щеплень, які роблять усім тваринам, що потрапляють на територію Сполученого Королівства. З цією втратою Меган довго не могла впоратися.

Будинок в Торонто

Коли Меган Маркл переїхала в Кенсінгтонський палац, вона відразу ж виставила на продаж свій будинок в Торонто. І хоча на перший погляд котедж простий і непримітний, усередині було затишно. Мінімалістичний інтер’єр, виконаний в сірих тонах, чудово характеризував власницю, яка живе в абсолютній гармонії з собою. Тепер же Меган повинна милуватися мармуром і золотом

Акторська професія

Прийнявши пропозицію від принца Гаррі, Меган довелося назавжди завершити свою акторську професію. Зірка серіалу “Форс-мажори” закінчила зйомки в проекті, а також втратила можливість стати наступною подружкою Джеймса Бонда, хоча продюсери картини внесли її ім’я в шорт-лист. Творці кіносаги вважали Меган прекрасною претенденткою на цю роль і пророкували їй блискуче майбутнє.

Соціальні мережі

Окрім акторської професії, Меган втратила і всіх своїх фоловерів в Інстаграмі. Згідно з правилами, ні у кого з представників британської королівської сім’ї не повинно бути особистих акаунтів в соціальних мережах. Майбутня принцеса не стала перечити Єлизаветі II і пішла з Instagram, Facebook і Twitter, а також закрила свій блог The Tig.

“Те, що спочатку було просто моєю приcтрaстю, перетворилося в дивне співтовариство для натхнення, підтримки, веселощів і легкості. Ви робили мої дні яскравішими і ділилися досвідом”, – написала Меган в прощальному листі своїм фанатам.

Читайте також: НЕТИПОВИЙ ВИБІР: ПРИНЦ ГАРРІ І МЕГАН МАРКЛ ОБРАЛИ ПІСНЮ ДЛЯ ПЕРШОГО ВЕСІЛЬНОГО ТАНЦЮ (ВІДЕО)

Конфесія

Батько Меган Маркл – пресвітеріанин, а мати – протестантка. І хоча деякий час дівчина відвідувала католицьку вищу школу в США, вона все одно вважалася протестанткою. Перш ніж укласти шлюб з принцом Гаррі, Меган Маркл необхідно було пройти процедуру хрещення в державній християнської церкви Англії. І вона погодилася на це! Священний обряд відбувся 6 березня.

Свобода пересування

Увага, яка сконцентрована на члeнах королівської сім’ї, не дає їм можливості вільно пересуватися по місту, залишаючись непоміченими. У принцеси Діани була звичка залишати замок потайки, щоб провести час наодинці.

“На території Кенсінгтонського палацу є шість входів і виходів. Меган вдається залишати замок, коли їй необхідно. І так, вона залишається непоміченою!” – розповідають інсайдери.

І так, Меган сумує за тими часами, коли вона могла спокійно вийти за продуктами в магазин або погуляти з собакою в парку.

Гардероб

Більше ніяких коротких суконь і джинсів – тепер в гардеробі Меган Маркл тільки класичні пальто, сукні від британських дизайнерів і колекція капелюшків. Майбутня принцеса вже асимілювалася в суспільстві і стала схожою на справжню англійку. За минулий рік Меган придбала кілька суконь від марки Erdem, яку дуже любить Кейт Міддлтон, тренч і сумку Burberry, а також наряди від Вікторії Бекхем. До речі, з дружиною футболіста майбутня принцеса подружилася.

Громадянство

Після весілля Меган Маркл доведеться не тільки змінити прізвище в паспорті, а й пройти всі кола пекла в міграційному центрі. Спочатку майбутній принцесі дадуть сімейну візу. Через п’ять років вона отримає дозвіл на проживання і тільки потім зможе подати документи на британське громадянство. І ніяких поблажок!

До речі, минулого місяця колишній акторці довелося навіть повертатися в США, щоб продовжити свою візу. За строкову підготовку документів Меган заплатила 1500 доларів.

Конфіденційність

До представників королівської сім’ї інтерес з боку громадськості набагато вищий, ніж до людей зі світу шоу-бізнесу. Щойно Кенсінгтонський палац оголосив про заручини принца Гаррі і Меган Маркл, на колишню актрису почали збирати компромат. У мережі відразу ж з’явилося старе резюме Меган, в якому вона говорить про своє вміння танцювати cтрuптuз, а пізніше були опубліковані вiдвeрті знімки з пляжу і уривок з сумнівного телевізійного шоу з її участю.

Оліюї у вогонь підливають і родичі майбутньої принцеси, які обговорюють з журналістами весілля, на яке їх так і не запросили. Старша сестра Меган навіть погрожувала випустити про неї викривальну книгу.

Власне ім’я

Звертаючись до представників королівської сім’ї, піддані не можуть вимовляти їхні імена. Відповідно до етикету, прості громадяни повинні називати або повний титул, або вживати слова “сер” чи “мем”.

Після весілля з принцом до Меган можна буде звернутися “Її королівська високість герцогиня Сассекська”. Принцесою вона все ж не зможе називатися, тому що не належить до королівського роду.

You cannot copy content of this page