X

Пудрові брови: як роблять, що це, та у скільки обійдеться процедура

В індустрії краси постійно з’являються різноманітні новинки. Один зі свіжих трендів 2018 року – це пудрові брови. Що це за послуга, чим вона відрізняються від мікроблейдінга і чи варто тестувати новинку – ми зібрали всю найважливішу інформацію і вже готові нею з тобою поділитися, пише “Новий Канал”.

Пудрові брови – що це? Пудрові брови, а точніше – пудрове напилення – це один з різновидів татуажу брів. Така процедура вважається більш м’якою, ніж класичний татуаж і навіть, ніж мікроблейдінг. По суті – система нанесення пігменту однакова, тільки в результаті пудрового напилення ми отримуємо не чітко окреслені яскраві брови, а м’які, максимально наближені до натуральних. Мало хто зможе відрізнити їх від природних доглянутих брів!

Як виконується пудрове напилення брів? Насправді, все просто! Так само, як і при мікроблейдінгу, пудрові брови створюються методом неглибокої пігментація шкіри. Однак замість рисок шкіру покривають сотнями крихітних точок, які разом і створюють ефект напилення, і після того, як заживуть (2-3 дні), виглядають, немов покриті легким шаром тіней або кольорової пудри.

Під час процедури голка лише трохи піднімає лусочки верхнього шару епідермісу, і барвник закладається на глибину десятої частки міліметра.

Плюси пудрового напилення брів:

По-перше, під час процедури практично відсутні болісні відчуття.

По-друге, процес загоєння набагато швидший, ніж при класичному татуажі.

Читайте також: Красива не означає щаслива. Даша Астаф’єва відверто розповіла про особисте життя(відео)

По-третє, пудрові брови виглядають, як натуральні – відсутній чіткий контур і неприродна контрастність.

По-четверте, брови з пудровим напиленням виглядають густими і пухнастими.

Чи варто робити пудрові брови? Безумовно, однозначної відповіді на це питання немає. Однак якщо тобі лінь щоранку підмальовувати брови, пудрове напилення вирішить цю проблему. Воно також приховає дрібні дефекти – рідкісні волосинки або залисинкі на бровах.

Мінуси пудрових брів:

Перше, і, мабуть, основне – це ціна. Пудрові брови – це процедура, яка коштує значно дорожче, ніж класичний татуаж. Ціна на пудрові брови стартує від 1 300 грн. А ось тримається результат менше: від 2-3 місяців до 1,5 років – в залежності від того, на який термін «фіксувати».

Не підійдуть пудрові брови й тим, кому до смаку чітко окреслений вигин. У такому випадку все ж таки краще віддати перевагу або татуажу, або мікроблейдінгу.

І наостанок хотілося б нагадати, що йти варто тільки до перевіреного майстра, адже від того, наскільки професійною буде його робота, залежить твій зовнішній вигляд.

 

Вчися на чужих помилках: мешканка Таїланду Каньярат Чайхан зробила татуаж брів у недосвідченого майстра і замість красивої форми отримала абсолютно безглузде «щось», що нагадує гігантських слимаків. Зараз дівчина виводить татуаж і планує відрощувати брови заново. Тож будь уважною, обираючи майстра!

K Nataliya:
Related Post