fbpx

Путін чекав і чекав, перебирав листочки, а потім просто кинувся з широкою посмішкою до президента Киргизстану

15 вересня в рамках саміту Шанхайської організації співробітництва в Самарканді (Узбекистан), зустрілися президент Росії Путін та президент Киргизстану Садир Жапаров.

У пресслужбі Путіна ( а це «Кремлівський пул РІА») виклали відео з зустрічі лідерів.

Путін, який годинами заставляв чекати світових лідерів – кинувся з обіймами до президента Киргизстану після майже півхвилинного чекання. Путін переступав з ноги на ногу та клав листочки на стіл, а потім з широкою посмішкою зустрів Жапарова та першим простяг руку і обійняв президента.

У пресслужбі президента Киргизстану сухо повідомили, що Путін і Жапаров обговорили співпрацю в торговельно-економічній та гуманітарній сфері. Жапаров обіцяв збудувати в Киргизстані нові школи з російською мовою навчання.

Путін говорив, що Росія і Киргизстан є “близькими країнами”, що Росія й далі надаватиме економічну підтримку Киргизстану, в тому числі й військову – на загрози НС та стихійних лих.

Проте користувачам мережі було байдуже до слів, бо факт того, що Путін чекає – це факт того, що справи в Кремля геть погані.

“Прийшов раніше, це так тепер називається? Вічно можна дивитися на три речі – як тече вода, як горить вогонь, і як “великим геостратегам” вказують на їх місце”, “Здається, Путіна примушують до миру”, “Ого, прийшов раніше, ось це досягнення останніх 20 років, точно увійде в історію, бо інших немає”, – пишуть в коментарях під відео.

Фото: колаж.

09/15/2022

You cannot copy content of this page