fbpx

путін назвав цілі «спецоперації» і хто в усьому винен

На саміті глав Каспійських держав, що стала для путіна першою закордонною поїздкою після початку повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого, він озвучив цілі росії щодо України.

Президент росії заявив, що цілі “спеціальної військової операції” росії проти України не змінилися, але “тактика може бути різною”, передає «Интерфакс».

“Нічого не змінилося, я б сказав, рано-вранці 24 лютого. Я ж сказав про це прямо, публічно, на всю країну, на весь світ. Мені додати до цього нічого. Нічого не змінилося”, – сказав Путін журналістам, відповідаючи на запитання про цілі «спеціальної військової операції».

Також він вияви високу оцінку «професіоналізму» своїх військових і повністю їм довіряє.

“Тактика, запропонована міністерством оборони, Генштабом, куди війська рухати, куди пересувати, які об’єкти вражати, що за цей час зробити, коли кілька угруповань перебували там у центрі України, що за цей час мало бути зроблено на Донбасі, а там режим київський готувався до цього вже давно, з 2014 року, тому якісь відволікаючі дії там проводилися”, – сказав російський президент.

Кінцеву мету путін ніби й чітко озвучує – «звільнення Донбасу», проте поняття «безпека росії» доволі розмите.

“Кінцева мета мною означена – це звільнення Донбасу, захист цих людей і створення умов, які б гарантували безпеку самій росії. От і все. І робота йде спокійно, ритмічно. Війська просуваються і досягають тих рубежів, які ставляться як задачі на певному етапі цієї бойової роботи. Все іде по плану”, – стверджує очільник кремля.

Ну і, звичайно, винне в усьому НАТО, яке говорило, що воно політичний союз, а виявилося, що воно хоче утвердити «імперські амбіції» за рахунок України. А ще готувалося до конфронтації з росією з 2014 року, а ще НАТО хотіло «розхитати росію».

“Саме цим і пояснюються наші рішучі дії із захисту власних інтересів“, – заявив Путін, “обурившись” тим, що Захід “почав перетворювати Україну в плацдарм, щоб спробувати якось розхитувати саму Росію”.

Фото: Новинарня.

06/30/2022

You cannot copy content of this page