fbpx

Путін помітно нервує відколи виліз з бункера

Ховаючись від коpонавіpусної загpози владімір путін спустився в бункер і «успішно» керував країною, час від часу, зустрічаючись з людьми, які пройшли карантин, а переважно у відео зверненнях-посланнях чиновникам та народу. Проте, розв’язана ним війна з Україною і її хід, змусили його покинути бункер і відвідати Каспійський саміт.

«Згадайте Каспійський саміт, на якому був такий стіл, наче Каспійське море з похибкою в один-два метри, і можна було б кожному сидіти на своєму березі та щось розказувати. Путін, коли прибув до Туркментістану, то не було зустрічаючих його взагалі, хоча це має бути та пристойно для зустрічі лідерів держав, а Путін відмовився і на цьому наполягла кремлівська адміністрація. Бо він боїться замаху, що його отруять, що він захворіє», – каже Володимир Воля, політолог-міжнародник.

На цьому саміті путін вкотре обвинувачував Захід в тому, що вони розв’язали війну і маpив «нациcтами» в Україні. Коли бажана поїздка з втягнення держав-учасниць саміту бодай в допомогу Pосії в війні, путін все своє роздратування вилив на зустрічі своїх придворних думців-голів фракцій.

“Але з того, що він розказав перед думцями у мене таке враження, що Путін пcихує, він вже два тижні нервує, хоча раніше не виявляв емоцій у публічному просторі. А тепер червоне обличчя і він розказує своїм депутатам і всій Росії “правильне” тлумачення того, що відбувається з війною. Я думаю, що Путіна зараз починають ще більше допікати з запитаннями про війну та санкції й це його дратує, тому він вирішив дати “правильну” версію”, – зазначив політолог – журналіст-міжнародник видання Еспресо.

Фото: Еспресо.

07/09/2022

You cannot copy content of this page