fbpx

Пиріжки на кефірі-неможливо відірватися, так смачно (новий рецепт тіста)

Пиріжки виходять ніжними і м’якими. З приємною і оригінальною сирною начинкою. Їх приготування не займає багато часу, але пиріжки виходять просто чарівними. Вони ідеально підійдуть для сімейного чаювання або перекусу в дорогу.

Необхідні продукти:

– 400 мілілітрів кефіру

– 200 грам вершкового масла

– 2 курячих яйця

– 2 чайні ложки розпушувача

– сіль

– 700 грам пшеничного борошна

– 200 грам сиру “Фета”

– 200 грам твердого сиру

– зелень

Починаємо приготування:

1. У кефір додаємо розпушувач і перемішуємо.

2. У миску просіваємо пшеничне борошно і натираємо в неї вершкове масло, все перемішуємо. Потім додаємо сіль і перемішуємо.

3. У кефір додаємо 1 куряче яйце і додаємо білок з другого яйця. Все перемішуємо і додаємо в борошняну суміш. Все перемішуємо і викладаємо тісто на стіл. Замішуємо м’яке і пластичне тісто. Накриваємо його мискою і залишаємо на 20 хвилин.

4. Сир “Фета” розминаємо виделкою і додаємо твердий тертий сир. Туди ж кладемо подрібнену зелень і все перемішуємо.

5. Тісто скочується в ковбаску, ділимо на шматочки і розгортаємо в коржик. У центр коржа кладемо начинку і краю зліплюємо, формуючи човник.

7. Деко застилаємо пергаментним папером і викладаємо на нього підготовлені човники. Змащуємо їх зверху жовтком що залишилися і ставимо заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 25-30 хвилин, а потім дістаємо, перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.

Смачного!

You cannot copy content of this page