fbpx

Пив за здоров’я путіна і вийшов під заставу в 208 тисяч гривень

У Черкасах 8 серпня випустили під заставу депутата міськради Олександра Замирайла, який пив з дружиною за здоровя путіна і бажав Україні поразки.

Замирайло очолював фракцію “Опозиційна платформа – За життя” та працював помічником народного депутата Віктора Медведчука, якого раніше затримала СБУ.

На судовому засіданні прокурори представили записані телефонні розмови Замирайла, в яких він бажав cмеpті українським захисникам і вихваляв росію. Політик хвалився, що разом із своєю дружиною “п’є за здоров’я” президента владіміра путіна.

В СБУ повідомляли, що депутат планував очолити окупаційну адміністрацію в Черкаській області та проводив інформаційно-підривну діяльність на користь росії.

Колаборант не спростовував суть своїх телефонних розмов, але наполягав, що вони нібито були “приватними”, а публічно він виключно за Україну та її суверенітет.

Замирайлу обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю застави, якою він і скористався, внісши заставу в розмірі 208 тис. гривень.

В свою чергу Черкаська прокуратура внесла апеляцію щодо ухвали суддею застави. Це питання розглядатиметься 9 серпня.

Замирайло далеко не пішов з приміщення суду і був облитий зеленкою та вибачався, повідомляє Обозрєватєль.

“Я прошу вибачення у всіх воїнів… Пацани, залишайтеся живими й повертайтеся додому до своїх родин”, – сказав він.

Фото: Обозреватель.

08/09/2022

You cannot copy content of this page