fbpx

Ракети, випущені з Бєлгорода, впали на російській території – ЗМІ

Звечора у п’ятницю, 15 липня, російські окупаційні війська знову намірилися влаштували обстріл Харкова. Проте, ракети, які запускали з Бєлгорода, не долетіли до цілі.

Це підтверджують місцеві видання та Телеграм-канали. Так, Телеграм – канал «Бєлгородскій освєдомітєль» пише, що ракети, які були випущені по Україні, впали на території росії.

Уточнюють, що одна з ракет впала біля села Ясні Зорі, яке розташоване неподалік російсько-українського кордону. Даних про постраждалих немає, тільки про вибиті шибки у будинках.

“Одна ракета впала на кордоні. Можливо, постраждали прикордонники, тому що впало десь неподалік однієї з польових баз”, – сказано в повідомленні.

Росіяни обурилися, що високоточні ракети чомусь не долетіли до українського Харкова, а чомусь продовжують падати їм на голови.

“При цьому в Харкові тихо – про вибухи ніхто не пише і не повідомляє. Так може, якщо вони падають на нас, не варто випускати їх, або хоча б не по кілька разів. І ГАРАЗД, це було одиничними випадками раніше. АЛЕ ДРУГИЙ РАЗ ЗА ДЕНЬ, ПРИЧОМ ПІДРЯД – ви з чого ці ракети робите?” – обурювалися у мережі.

Нагадаємо, що в ніч проти 7 липня, російські окупаційні війська традиційно запустили з Бєлгорода ракети по Харкову. Але щось пішло не так і ракети впали через кілька секунд після запуску.

Фото: Обозреватель.

07/16/2022

You cannot copy content of this page