fbpx

Реакція Нетти на перемогу на Євробаченні 2018: емоційне відео

У мережі з’явилося відео фрагменту, коли стало відомо, що саме представниця від Ізраїлю Нетта Барзілай перемогла на пісенному конкурсі Євробачення 2018, пише 24 канал.

Відповідний ролик опублікував офіційний Youtube-канал Євробачення.

На кадрах зображено останні секунди оголошення результатів голосування, коли залишалося дізнатися, за які дві країни найбільше голосів віддали глядачі.

Зауважимо, що на той момент лідирувала Австрія зі 342 балами – Cesár Sampson з піснею Nobody But You став найкращим за версією журі (271 бал), але від глядачів отримав лише 13-й найвищий бал (71 пункт).

Читайте також: Суцільні нулі: хто голосував за Україну на Євробаченні 2018

Однак, ще не було відомо, скільки очок здобули Ізраїль і Кіпр – фаворити Євробачення-2018 за версією букмекерів. До слова, на думку журі, Ізраїль посів третю сходинку (212 балів), а Кіпр – п’яту (183 бали).

“Країна, що отримала другий найвищий бал за версією глядачів зі 253 балами – це Кіпр. І Це означає, що Ізраїль – переможець Євробачення-2018. Ізраїль отримав 317 балів від глядачів і 529-ть загалом. Вітання. Отже, ми маємо Нетту з Ізраїлю з піснею Toy”, – заявили ведучі конкурсу.

Також організатори опублікували виступ Нетти вже після оголошення результатів, який видався напрочуд запальним і різнобарвним.

You cannot copy content of this page