fbpx

Речі з дому, які категорично не можна комусь позичати

У народі існує ряд прикмет про те, що не можна давати сусідами, щоб не накликати на себе біду.

Сіль

У солі дуже сильні енергетичні властивості, вона є компонентом багатьох магiчних обрядів і може негативно впливати на здоpов’я і долю людини.

Наші предки вважали, що якщо у вас просять солі – це не до добра, хочуть забрати вашу силу і здоров’я. Якщо сусідка попросила у вас солі, віддайте їй всю пачку або відсипте в пакетик – і подаруйте.

Домашня посуд

Ложки, виделки, тарілки, каструлі і інше кухонне начиння заряджаються енергетикою будинку, якому належить. Не давайте нікому свій посуд і не просіть у інших щось подібне в користування, щоб не вплинути негативно на життя іншої людини або власну долю, адже позичений посуд може вплинути на самопочуття людини і набуття незрозумілих страхів і тривожності.

Одяг

Одяг, і, особливо, взуття, – це дуже особисте, вони несуть енергетику свого господаря. Багато хто з нас, особливо в молодості, люблять обмінюватися одягом один з одним. Не потрібно цього робити, це може принести невдачі, брати “поносити” плаття або блузку у подруги, навіть у рідних не слід брати одяг. Якщо дуже хочеться – “заплатіть” символічну монету за користування.

Прикраси

Всі камені – і дорогоцінні, і напівкоштовні самоцвіти несуть енергетику людини, якій належать, тому на чужого вони вплинуть вкрай негативно. Одягнувши прикраси іншої людини, ви можете перенести на себе його проблеми.

Читайте також: Відновила пiдшлyнкову за 3 тижні. Знаю відмінний дідівський спосіб, який рятував вже не раз

Вінику приписують багато магiчних властивостей – він дуже сильний домашній талісман і оберіг будинку від негативу. Якщо брати або давати віник чужим людям в користування, можна притягнути негативну смугу в свій дім, фінансові невдачі, хвоpоби. Віник не повинен залишати ваш будинок.

Особливий заборона існує на те, щоб віддавати щось із дому:

  • напередодні та в день великих церковних свят
  • в день наpодження дитини
  • в день від’їзду когось із близьких з дому
  • після заходу сонця
  • в понеділок

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page