fbpx

Речник СБУ Дехтяренко носить обручку, але

Речник СБУ Артем Дехтяренко після початку війни поповнив ряди улюбленців українських жінок, проте про 31-річного посадовця відомо небагато.

Недавно Дехтяренко дав інтерв’ю «Главком» і зізнався, що спокійно реагує на жіночу увагу і не вважає себе серцеїдом.

“Якщо чесно, я особливо не звертаю на це уваги. Я не женуся за особистим піаром, не роздаю інтерв’ю направо і наліво. Я людина, яка звикла якісно виконувати свою роботу…

У повсякденній діяльності у мене багато менеджерських функцій… тому часу і бажання на особистий піар просто немає. Я не вважаю себе серцеїдом, хоча інколи коментарі під публікаціями справді викликають посмішку”, – сказав він.

Не приховує Дехтяренко і свій сімейний статус.

“Це просто каблучка, яку я ношу доволі давно і просто звик до неї. Поки що мої серце і розум зайняті одним – роботою на перемогу України. Концентруємо усі зусилля на цьому”, – сказав він.

Також в інтерв’ю Артем розповів, як йому вдається ладнати зі стресом.

“Особисто я відсіяв все зайве, що забирає час та емоційний ресурс. Залишилася лише робота – інших інтересів немає, та й часу на них немає. Час для себе буде після перемоги.

Якщо потрібна порада – знайдіть собі мету, те, заради чого вам хочеться жити. Розбийте її на маленькі кроки, аби регулярно відмічати, що ви не стоїте на місці і рухайтеся до вашої цілі”, – розповів Дехтяренко.

Фото: glavcom.ua.

07/01/2022

You cannot copy content of this page