fbpx

Регіна Тодоренко підтвердила стосунки з Владом Топаловим і засвітила вагітний животик (фото)

Співачка та ведуча Регіна Тодоренко, якій ще від січня приписували роман з російським співаком Владом Топаловим, нарешті офіційно підтвердила ці стосунки.

Днями Регіна та Влад вперше вийшли у світ разом. Закохані відвідали вечірку Glamour. Після неї Тодоренко у своєму Instagram виклала спільне фото з Топаловим, під яким подякувала бойфренду за підтримку.

“Важливий висновок сьогоднішнього заходу Glamour: якщо ти поруч з чоловіком, який підтримує тебе в будь-яких божевільних починаннях, вірить в твій успіх і кохає всім серцем, значить час забрати його додому з цієї гучної вечірки, поки інші не звернули увагу! А якщо чесно, як же круто відчувати підтримку в такі відповідальні моменти як сьогодні, під ногами земля стає міцнішою. Коли чоловік вірить в жінку і пишається її досягненнями, – це велике щастя!” – написала закохана Регіна.

Присутні на заході також помітили істотні зміни у фігурі Тодоренко.

На вечірку співачка прийшла у балахонистій жовтій сукні, яка не змогла приховати помітно округлий живіт артистки.

Сама Регіна поки не коментує свій цікавий стан, однак животик говорить сам за себе.

Джерело.

Важный вывод сегодняшнего торжества @glamour_russia : если ты рядом с мужчиной, который поддерживает тебя в любых сумасшедших начинаниях, верит в твой успех и любит всем сердцем, значит пора унести его домой с этой шумной тусовки😆 , пока другие 💃🏻💃🏻💃🏻 не обратили внимание ! А если честно , как же круто чувствовать поддержку в такие ответственные моменты как сегодня, под ногами земля становится крепче. Когда мужчина верит в женщину и гордится ее достижениями, – это большое счастье! Благодарю 🙏🏻 @vladtopalovofficial Mua&hair – @yanabuzychkina ❤ Style – @irushairusha Dress – @alenaakhmadullina_store 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Shoes 👠- @gianvitorossi #женщинагодаglamour #регинатодоренко #reginatodorenko #регинапутешественница🌎🌏🌍 Ребят, будете голосовать за ПАРУ ГОДА 2018? (Мы, если что, номинированы😉)

A post shared by regina todorenko (@reginatodorenko) on

You cannot copy content of this page