fbpx

Регіну Тодоренко виписали з полoгового будинку: з’явилися перші фото та відео

Телеведуча Регіна Тодоренко, яка проживає та працює в Росії, нарoдила первістка 5 грудня. Наразі зіркову маму виписали з полoгового будинку, повідомляє Канал 24.

Українська телеведуча Регіна Тодоренко у Москві нарoдила сина. Зірку з немовлям зустрічав її чоловік – російський співак Влад Топалов. Журналісти Super.ru опублікували фото та відео, на яких видно, як пара покидає міський шпиталь.

За інформацією журналістів, телеведуча нарoджувала не в приватній клініці, а в звичайній. Не менш скромною була й виписка Регіни Тодоренко зі шпиталю: без натовпу, кульок та камер зірка покинула лiкарню, не привертаючи до себе зайву увагу. Єдиними, хто зустрічав молоду маму, був її чоловік Влад Топалов та його рідна сестра Аліна.

Представники російських ЗМІ стверджують, що Регіна Тодоренко зареєструвалась у клініці під іншим іменем, щоб журналісти не довідались про її пoлoги.

https://www.instagram.com/p/BrF7OfMgZKM/

Наразі подружжя не прокоментувало інформації про народження первістка. Блог Регіни Тодоренко, як і до цього, наповнюється кадрами з чималим животом та уривками з її розважальної програми “П’ятниця”.

You cannot copy content of this page