fbpx

Рейтинг чоловіків по Зодіаку – від кращих до гірших: з останнім місцем я не згодна

Астрологія дозволяє нам не тільки дізнаватися риси характеру своїх коханих, вона допомагає бачити рівень сумісності партнерів. Є чоловіки, які народжені для сім’ї, але зустрічаються і ті, хто любить свободу і не поспішає пов’язувати своє життя з представницями прекрасної статі. Ось рейтинг, який допоможе вам визначити, яким чоловіком стане ваш обранець.

Рак

Ваш коханий по праву займає вищий щабель рейтингу, оскільки він практично з юності готовий створювати сім’ю. Він піклується про будинок, цінує і поважає свою другу половинку, вміє правильно виховувати дітей, забезпечує матеріальне благополуччя. Вам неймовірно пощастило, тому при першому натяку погоджуйтеся на шлюб.

Терези

Ваш партнер безконфліктний, цінує красу, прекрасно виховує дітей. Він буде завжди стурбований тим, щоб вся ваша сім’я продовжувала шлях саморозвитку. Чоловіки-терези трохи нерішучі в плані прийняття важливих кроків у своєму житті, але якщо вам вдасться його переконати в тому, що ви – найкраща, вам неймовірно пощастить із супутником життя.

Скорпіон

Це той чоловік, з яким ви себе відчуєте, як за кам’яною стіною. Він вірний, чесний, справедливий, ніколи вас не зрадить і завжди оцінить ваші позитивні якості. Трохи ревнивий і емоційний, але прекрасне почуття гумору зведе нанівець негативні якості.

Близнюки

Ваш партнер ніколи не дозволить вам нудьгувати. Він розумний, кмітливий, володіє відмінним почуттям гумору і завжди прагне до духовного розвитку. Якщо ви станете його однодумницею, щасливе і гармонійне сімейне життя вам двом забезпечене.

Риби

Ваш коханий відрізняється душевністю і чуттєвістю, він невиправний романтик, який перебуває в своєму вигаданому світі. Але якщо ви знайдете до нього підхід, то станете найщасливішою жінкою на світі. Відсутність конфліктів, дбайливе ставлення до вас і дітей, терпіння, співчуття і інші позитивні якості зроблять ваше життя гармонійним.

Козеріг

Це той чоловік, на якого можна покластися. Він зробить все можливе для благополуччя своєї сім’ї. Трохи упертий, але завжди вислухає вашу точку зору, навіть якщо вона кардинально відрізняється від його особистої.

Діва

Ваш обранець є найвірнішим чоловіком з усіх знаків зодіаку. Він буде думати про свою сім’ю, ніколи не проявить слабину, і не стане самостійно приймати важливі для сім’ї рішення. Завжди оцінить ваші старання і зробить все для того, щоб ви були з ним щасливі.

Овен

Ваше щастя триватиме до тих пір, поки думки будуть збігатися, а на горизонті не виникне проблем. Як тільки буде порушений один з цих пунктів, Овен почне вести себе не так, як ви очікували. Якщо будете терплячі і поступливі, у вас є шанс побудувати гармонійні відносини.

Лев

Ваш коханий звик у всьому домінувати. Він зробить все для того, щоб ваше життя стало справжнім раєм, але тільки за однієї умови: ви повинні в усьому йому підкорятися і постійно підживлювати його его похвалою і вдячністю за все, що він зробив.

Телець

У вас є шанс побудувати з коханим гармонійні відносини тільки в тому випадку, якщо ви нікуди не поспішаєте і готові у всьому слухати свого чоловіка. Телець упертий і консервативний, має власну точку зору, і його не можна ні в чому переконати. Жити з ним нелегко, якщо немає відповідного настрою.

Водолій

Це самий впертий знак зодіаку, хоча по його поведінці цього можна відразу не помітити. Будьте готові до того, що у вашого обранця буде своє бачення і особисті пріоритети. До того ж, він завжди поглинений справами, які не належать до проблем сім’ї. Хоча деякі дівчата можуть пристосуватися і відчути себе поряд з Водолієм дуже навіть комфортно.

Стрілець

Це відмінний хлопець, який відрізняється чесністю і дружелюбністю. Просто він дуже волелюбний для того, щоб проводити з вами весь вільний час. Тому він належить до найбільш невірних знаків, які готові багато проміняти на незалежність.

You cannot copy content of this page