fbpx

Ревнивий чоловік дуже довго пoлював на телефон дружини. відкривши список останніх викликів побачив ” Андрій трубопрокатник”. Набрав прoклятого а від почутого просто онiмів

Ревнивий чоловік дуже довго пoлював на телефон дружини. відкривши список останніх викликів побачив ” Андрій трубопрокатник”. Набрав прoклятого а від почутого просто онiмів Джерело

Останнім часом, дружина почала поводити себе підозріло. Я їй довіряю, проте якщо людина в 40 річному віці приходить додому після опівночі, на регулярній основі, мимоволі почнеш щось підозрювати. Казала, що затримали на роботі. Вірити в цю нісенітницю я не міг, але робив вигляд.

Читайте також: – Цікаво, чи надовго вистачить твого кохання і терпіння. Як із таким на люди вийти? Яка користь від кaліки? Мені б твою красу, – сказала Валя, одна з подруг, – я би олігарха спокyсила б

Намагався поговорити з її подругами, ті так само нічого не говорили, а деякі просто тримали нейтралітет. Стеження було, але не дало абсолютно ніяких результатів.

Після цього зважився на відчaйдушний вчинок. Взяв телефон дружини. Варто відзначити, що взяти телефон було непросто, однак пароль мені був відомий. У дружини дуже чуйний сон, тому взяти телефон, який знаходиться під подушкою, було неможливо. З цієї причини, даний варіант був не найкращим.Незважаючи на це, мені пощастило. В один із днів, вона просто забула мобільний телефон вдома, так як прийшла спати додому, вже близько 3 години ночі.

Напевно, занадто багато роботи. Варто відзначити, що викликів була величезна кількість, моїх же було всього два, а ось Андрій зустрічався дуже часто, причому професія у нього була дуже кумедною. Мене відразу ж це зачепило, я зрозумів, що щось тут не так.

Я вже почав розуміти, що дружина мені зраджує, тому вирішив зателефонувати цьому ТРУБОПРОКАТНИКУ,,. Що ж подивимося, які ти там труби укладаєш, подумав я.

— Так, здрастуйте Ніна Миколаївна, на жаль ще не можемо стати до роботи, оскільки накладні не прийшли. Я навіть не встиг нічого сказати на все це.

— А хто це? Запитав я чоловіка на кінці дроту. На тому кінці мені, звичайно ж задали точно таке ж питання. Після цього, я поклав трубку, нічого не кажучи. Стало зрозуміло, що вона мені не бреше.

Тут все нормально. Однак нещодавно знайшов свою дружину на сайті знайомств. Думаю, розслідування буде тривати.

You cannot copy content of this page