fbpx

Режисерка Оксана Байрак, яка все ще вважає росіян «братами» не дуже й переймається війною

Відома українська режисерка, сценаристка та продюсерка Оксана Байрак, яка також відома своєю любов’ю до СРСР та росії, поділилася фотографією, зробленою після скасування повітряної тривоги в Одеській області. З опису до фото, яке вона розмістила в своєму Інстаграм, зрозуміло, режисерка не дуже схвильована ситуацією в країні.

Байрак зняла себе в дзеркалі в ліфті і підписала:

“Вона була непогана собою, навіть спускаючись у бомбосховища. І повертаючись. Додому. Якісь ярмарки фарби. Чесне слово”.

Вгорі вона залишила повідомлення про те, що повітряна тривога на Одещині припинилася і можна залишити укриття, пише Обозрєватєль.

Раніше ЗМІ писали, що українська актриса Наталка Денисенко розповіла, як на повномасштабну війну в Україні відреагувала Оксана Байрак – та й далі продовжувала захищати росію, а росіян називала “братським народом”.

Оскільки режисера не може забути того щастя, що вона народилася в ссср. Тому вона й підтримує тих, хто має таку позицію, як от Сніжана Єгорова.

А ще душа болить Оксану за Харатьяна, який не може приїхати в Україну, бо погана влада з 2015 року не дає змоги актору перетинати українські кордони, оскільки він незаконно відвідував Крим і непогано на тому заробляв.

Фото: obozrevatel.com.

06/28/2022

You cannot copy content of this page