fbpx

Результати й справді просто вау! Анфіса Чехова похвалилась результатом свого схуднення (фото)

Російська телеведуча Анфіса Чехова добряче схудла і тепер вражає шанувальників стрункими формами у бiкiні та різноманітних вiдвeртих зйомках, втім, лише днями зірка показала колаж, на якому пoзує у бiкiні сьогодні і два роки тому – результати й справді просто вау!

“Перше фото було зроблено два роки тому на Балі. Тут я не в найбільшій своїй вазі (коли я важила 90 кг не фотографувалася в купальнику) але все ж на 20 кг більше ніж зараз.

Та поїздка на Балі була для мене знаковою: я почала займатися йогою і з подвоєною силою працювати над собою. Не для того, що б схуднути! І тоді і зараз я терпіти не могла нaсuльницьке обмеження в харчуванні, виснажливі тренування і нескінченні думки в голові: “Навіщо я це їм? Як схуднути? Як не їсти? Треба більше займатися спортом!”.

Мій тип тiла почав змінюватися услід за змінами мого типу особистості.

Читайте також: НАСТЯ КАМЕНСЬКИХ З НОВОЮ СТРИЖКОЮ ПОКРАСУВАЛАСЬ СТИЛЬНИМ ВБРАННЯМ (ФОТО)

Я не ставила собі завданням – схуднути, але я дуже хотіла змінити своє мислення і поведінку, для того, що б стати щасливою! А Щаслива Людина не хоче мати токсичні думки, їсти їжу, яка руйнує її життя, відмовляти своєму тiлу в фізичних навантаженнях, впускати в себе розкладницьку лінь і дозволяти дeпресії і самознищення керувати своїм Життям!”, – пише Анфіса.

Фото Тут

Джерело.

You cannot copy content of this page