fbpx

Рішення ми приймали всією сім’єю: Лілія Ребрик розсекретила ім’я майбутньої дитини

Лілія Ребрик з дня на день стане мамою вдруге.

Ведуча програми “Ранок з Україною”, яка виходить на каналі “Україна” по буднях о 6:30, Лілія Ребрик в ексклюзивному інтерв’ю журналу “Отдохни” розповіла, як почувається на останніх термінах вaгiтності і як назве майбутню дитину, пише Сегодня

Лілія Ребрик з дня на день стане мамою вдруге. На 9-му місяці вaгiтності ведуча каналу “Україна” прикрасила обкладинку журналу “Отдохни”. В ексклюзивному інтерв’ю виданню Лілія розповіла, як почувається на останніх тижнях вaгiтності.

“Відчуття чудові. Вaгiтність – це найдивовижніший період в житті жінки і її сім’ї. Ми з чоловіком (хореограф Андрій Дикий. – Ред.) говоримо: “Ми вaгiтні”. Мені здається, не тільки я перебуваю в цьому прекрасному стані, але і він теж, – каже Лілія Ребрик. – Здавалося б, я вже вдруге при надії, але для мене зараз все відбувається як вперше”.

Читайте також: ТАКОГО НІХТО НЕ ОЧІКУВАВ: АНЕТТІ СТАЛА НОВОЮ УЧАСНИЦЕЮ В ШОУ “ХОЛОСТЯК” ТА КОТРА З ДІВЧАТ ТАК І НЕ ДОЧЕКАЛАСЯ ТРОЯНДИ (ФОТО)

Також Лілія поділилась, як вони назвуть новонаpoджену дочку: “Це рішення ми приймали всією сім’єю – я, Андрій і Діанка. Дочка дуже чекає появи на світ малечі, вона розуміє, що буде старшою сестрою, і саме вона запропонувала ім’я Поліна. Нам воно дуже сподобалось, і ми з радістю підтримали її ідею. Так що буде Дика Поліна Андріївна”, – розповіла ведуча “Ранку з Україною” на каналі “Україна”.

Прямі ефіри в #Instagram @ranok_ua стають гарною традицією! Завтра о 8:15 будемо обговорювати топ-тему 6 квітня — Великдень! 
Цікаво, як ми з родиною проводимо це свято? Пишіть свої запитання в коментарях👇 і підписуйтесь на сторінку @ranok_ua. ВАЖЛИВО! Автор найкращого запитання отримає подарунок особисто від мене ♥
Вже чекаю на нашу зустріч!
#ранокзукраїною #каналукраїна #всетількипочинається

Допис, поширений Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

You cannot copy content of this page