fbpx

Роксолана вже не та: Мер’єм Узерлі перестаралася з “укoлами краси”(фото)

Турецька актриса Мер’єм Узерлі піддалася критиці шанувальників після своєї появи на Каннському кінофестивалі 2018. Фани не впізнають свою улюбленицю на її свіжих фото і відео з фестивалю. Шанувальники Мер’єм в соцмережах засуджують 34-річну зірку за нібито надмірне захоплення “укoлами краси”, пише “Караван”.

І справді: на публічних появах Мер’єм Узерлі в рамках Каннського кінофестивалю цього року її обличчя виглядало помітно гладкішим і більш  «надутим», застиглим без звичної міміки, а губи ще більш пухкими. Зірку «Величного століття» було непросто впізнати.

Мер’єм Узерлі на червоній доріжці Каннського кінофестивалю 14 травня 2018 р

Також актриса розмістила ролик з концерту Енріке Іглесіаса в Каннах, де танцює під його пісні, а зміни в її рисах обличчя ще більш помітні.

Читайте також: Євгенія та Олександра Порошенко закінчили навчання у престижному британському коледжі(фото)

Багато коментаторів в соцмережах висловили впевненість, що перед фестивалем Мер’єм себе істотно підправила: підтягла повіки, прибрала носо-губні складки, «накoлола» щоки і губи.

Варто відзначити, що Мер’єм Узерлі часто піддається критиці через зловживання філерами.

Premiere of Spike Lee 🎉 #cannes #cannesfilmfestival Styling @tarikgul Dress @raisavanessa

Публикация от meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

@enriqueiglesias 🎉 #privatconcert #cannesfilmfestival

Публикация от meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Для порівняння наведемо фото Мер’єм з червоної доріжки прем’єри драми «Рана матері» в 2016 році, коли лице актриси виглядало більш природно:

You cannot copy content of this page