fbpx

Rolls-Royce передала для лікарень України надпотужні генератори

Міністерство охорони здоров’я України отримало від компанії Rolls-Royce два надпотужні генератори.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства охорони здоров’я України.

Один такий генератор з Німеччини здатен забезпечувати роботу не лише однієї будівлі, але й усіх корпусів, якщо це велика обласна лікарня.

Генератори вже розподілені й відправлені до закладів охорони здоров’я. Один із них уже доставлено у Київську обласну лікарню. Інший буде забезпечувати роботу закладу в екстрених ситуаціях у Миколаєві.

Встановило контакти між надавачем та МОЗ німецько-українське товариство «Рейн-Некар». Товариство «Рейн-Некар» складається з українських та німецьких членів з федеральних земель Баден-Вюртенберг, Гессен і Рейнляндпфальц. Також «Рейн-Некар» взяло на себе доставлення вантажу в Україну.Також як надавач допомоги виступає італійська компанія-партнер «Perin».

«МОЗ дякує німецькій компанії Rolls-Royce та італійській компанії-партнеру Perin як надавачам допомоги, а також німецько-українському товариству Рейн-Некар>», – йдеться у повідомлені українського міністерства.

Майстерня компанії «Perin» виготовляє генераторні установки, моторні зварювальні апарати та моторні насоси для усього світу, зазначає Мілітарний.

Фото: mil.in.ua.

06/11/2022

You cannot copy content of this page