fbpx

Російський загарбник у телефонній розмові з дружиною похвалився, що накрав для неї з українського будинку “косметики, кросівки фірмові і якісних футболок”, дружина окупанта попросила ноутбук і спортивний костюм

Служба Безпеки Україна опублікувала чергову перехоплену розмову російських загарбників.

Окупант розповів, що мешканці дому, який він грабував, жили дуже гарно – ремонт у них красивий, речі всі якісні, вони пили вітаміни “дорогі”, і навіть мали сауну, у якій окупанти “паряться вже другий день”, передає Українська правда.

Діалог окупанта Андрія з його дружиною:

Загарбник Андрій: “Я тут маленько подукрал косметики вам немножко. Там пробники, правда”.

Дружина окупанта : “Ну й гаразд – це привіт з України буде. Чо, нормально. Ну яка російська людина не поцупить нічого”.

Загарбник Андрій : “Кросівки потім жіночі, ну вони NB, вони фірмові, тут таке інше. 38 розмір. Вони взагалі класні. Тут все якісне, весь одяг”.

Дружина окупанта : “Та там, напевно, всі хлопці набрали”.

Загарбник Андрій : “Та тут усі сумками тягнуть, була б мене можливість – я б і ноутбук забрав, але можна трохи спалитись”.

Дружина окупанта : “А так уяви, Софія піде вчитися – їй ноутбук теж потрібен”.

Загарбник Андрій : “Ну, тут спортивна сім’я така живе, я вітамінів набрав дорогих, нові футбольні майки та хокейні”.

Дружина окупанта: “Ну, це зрозуміло – вітамінів вам набрав. Ну, набирай, набирай все, Андрію, що можеш бери, все одно футболки завжди потрібні”.

Загарбник Андрій : “Шорти ще взяв. Тут речі якісні, звісно. Я офігів, коли зайшов до кімнати”.

Дружина окупанта: “Прикинь, як вони жили – так? І як ми живемо. Ось за це і б’ються. Вони кажуть: “Ми нормально жили, це ви сюди прийшли”.

Загарбник Андрій : “Будинок, ремонт офігенний просто. Камнем обкладено, меблі плетені всі. Ми тут другий день у сауні паримось”.

Дружина окупанта: “Ох, ніфіга собі. А спортивних костюмів там не було? Треба було тобі взяти спортивний костюм якийсь гарний”.

Фото: Скрін.

03/30/2022

You cannot copy content of this page