fbpx

Росія цинічно прокоментувала удар по порту Одеси

У Туреччині висловили стурбованість обстрілом порту Одеси після ухвалення угоди про експорт зерна.

Проте, Росія прагне скинути з себе відповідальність за спробу зриву експорту українського зерна, тому повідомила Туреччині, що вона не стріляла -“не мають відношення до обстрілу Одеси”. Саме такими словами прокоментував заяву росії міністр оборони Туреччини Хулусі Акар.

Він сказав, що міністр оборони України Олексій Резніков одразу повідомив про те, що відбувся обстріл території Одеського порту. Тоді турецька сторона вирішила обговорити інцидент з росією, але там, як завжди, заявили, що “рф не причетна”.

“У контакті, який ми встановили з росією, росіяни сказали нам, що вони не мають абсолютно ніякого відношення до цього нападу і що вони дуже уважно і детально вивчають питання. Той факт, що такий інцидент стався відразу після угоди з відвантаження зерна, нас дуже турбує”, – сказав Хулусі Акар.

На цьому фоні дивним виглядає повідомлення російського видання Лєнта.ру, яке писало, що «по українських озброєних формуваннях поблизу порту, нанесений ракетний удар». Тобто, це трактувати як «не ми», бо не попали куди цілили?

Фото: prm.ua.

07/23/2022

You cannot copy content of this page