fbpx

РосЗМІ спотворили промову Усика після бою і почали плодити фeйки

Жодне з російських видань не дали повної промови Олександра Усика після перемоги в бою-реванші над британцем Ентоні Джошуа.

Особливо російські пропагандисти постаралися видалити слова подяку українським воїнам, які захищають нашу державу.

“Я хочу подякувати всім, хто за мене молився. Хочу подякувати Богу, тому що він мені сьогодні багато дав. Я присвячую цей бій своїй країні, ЗСУ, всім, хто захищає мою країну. Дякую!” – звернувся Усик до вболівальників прямо на арені в Джидді.

Натомість на росії слова Усика переінакшили на: “Я присвячую цей поєдинок свій державі, Україні, моїй родині, моїй команді”.

А одне з російських видань пішло ще далі та випустило пропагандистський матеріал про те, що українець і не перемагав. “Усику віддали перемогу, щоб задовольнити Україну”. Бій року у боксі закінчився скандалом”, – назвав свій матеріал Олексій Колісниченко на порталі SportBox, мовляв, британці люблять росію і обурені результатом поєдинку.

Усик нарешті поставив крапку в питанні «Чий Крим» після бою.

Це сталося після бою, коли хтось із залу викрикнув назву рідного міста Олександра «Сімферополь». Це слово команда боксера зустріла оплесками. А далі сам Олександр попросив хлопця: “Ще раз крикни!” І на вигук уболівальника “Сімферополь” чемпіон голосно прокричав: “Україна!”.

Фото: Обозреватель.

08/22/2022

You cannot copy content of this page