fbpx

Розглядаючи внутрішні кишеньки свого гаманця виявила дивний крихітний пакетик. У ньому був загорнутий старовинний, потертий, мідний хрестик на полотняній мотузочці. Я вперше бачила цю річ

Одного разу я почала шукати втрачену сім-карту. Пригадувалося, що могла покласти її в гаманець. Розглядаючи внутрішні кишеньки я виявила дивний крихітний пакетик. У ньому був загорнутий старовинний, потертий, мідний хрестик на полотняній мотузочці.

Я вперше бачила цю річ, і це здалося дуже підозрілим, а в голову приходили різні думки, хоча викинути його рука не піднімалася. Чула, що заздрісники можуть наводити всякі негаразди через предмети. А от заздрісників у мене було достатньо.

Гарна посада, висока зарплата, молодий і красивий чоловік, дорога машина і елітне житло, та й зовні я панна яскрава – все це, для багатьох, було подразником.

Не минуло й року, як неприємності почали сипатися  зі всіх боків. В результаті я втратила все: роботу, чоловіка, машину і житло. Зі мною залишився лише старий мідний хрестик.

Тепер я почала здогадуватися хто і навіщо підклав мені цей хрестик, але їм я зла не бажаю. Зараз моє життя потроху починає відновлюватися, хоча довіру до людей я, здається, втратила назавжди.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page