fbpx

Розкіш – це не тpycи, не помади, не ресторани і не шпильки. Справжня розкіш – це жити так, як тобі зручно

Текст, який для багатьох змінить уявлення про красиве життя!

Розкішне життя – це жити за своїми правилами. Йти до своїх цілей. Не шукати виправдання. Не бути зручним. Не виправдовуватися за свій вибір, свої мрії, свої інтереси. Говорити: «Зі мною так не можна». І говорити: «Мені це можна».

«У мене є відчуття, що мої клієнти перед сесією телефонують один з одному і домовляються про тему бесіди. Нещодавно йшлося про розкiшних жінок. Це навіть не про любов до себе, а про дозвіл бути яскравою, помітною, заявляти про себе»

Справжня розкіш – це жити так, як тобі зручно

“Відчуйте себе дорогою жінкою, купіть собі те, що ніколи не могли собі дозволити, і тоді Всесвіт зрозуміє, що ви цього варті, і дасть вам те, що ви хочете”. Це я анонс до тренінгу про жіноче благополуччя процитувала. Так ось, мені пора вводити хештег «#спаливідьму». Всі ці історії про дозвіл собі чогось більшого закінчуються рівно в день оплати рахунків. Тому що це не більше ніж гра на невpoзах і страху бути відкинутим.

«Купіть собі розкішну бiлизну, вона зробить з вас жінку». Жінку не зробить. А ось пару безсонних ночей забезпечить. Ні, не тому, що у вас буде “нiч кoхaння”, а тому, що ви вигризете собі мoзок через витрачені гроші і думки, як прожити на решту тисяч до зарплати. Розкіш – це не тpyси, не помади, не ресторани і не шпильки.

Справжня розкіш – це жити так, як тобі зручно. У зручних тpyсах. У зручних черевиках. З тим кольором помади, який тобі подобається, або без помади взагалі. Їсти їжу, яка подобається, дружити, з ким тепло, бути разом через кохання, а не з почуття обов’язку.

Читайте також: Жодна жінка не має права на чужого чоловіка, особливо одруженого, тільки тому, що вона хoче його

Навчитися відмовлятися від непотрібного. Від того, що себе вичерпало. Зносилося. І берегти те, що подобається. 5-річна донька моєї подруги все своє маленьке життя ходить в гості тільки зі своєю ложкою. Вона може собі дозволити розкіш їсти тією ложкою, яка їй подобається. Її мама дуже соромиться, кожен раз намагається виправдатися. А я стала брати з собою на пікніки свої власні прибори і посуд, тому що не люблю їсти з пластика. І мені плювати, що про це думають інші.

Розкішне життя – це не «адже ти цього варта». Це про те, що ця річ гідна вас. Чашка, подарована сестричкою. Батькова футболка, в якій так затишно засинати. Пиріг за маминим рецептом. Поцiлунок коханої людини. Цікаві книги. Гарні фільми. Ті самі пісні. Свіжа постільна білизна. Чиста квартира. Життя, яке ти вибрала сама.

А ще розкішне життя – це не зжирати себе, коли щось йде не так. Колготки можуть порватися. Тісто може не підійти. Друзі можуть не захотіти дивитися твій улюблений фільм. Кохана людина може піти. Ти можеш не отримати підвищення на роботі. Може трапитися все що завгодно. Якщо у тебе щось не виходить, це ніяк не впливає на твою цінність. Це означає, що просто зараз все йде не так, як ти хочеш.

Розкішне життя – це мати можливість вибору. Штопати порвані колготки або купити нові. Викинути пиріг і замовити суші або намагатися спекти пиріг ще раз. Подивитися фільм одному або піти з друзями в кафе. Відпустити або боротися. Шукати нову роботу або переглядати свої цілі на старій.

Розкішне життя – це жити за своїми правилами. Йти до своїх цілей. Не шукати виправдання. Не бути зручним. Не виправдовуватися за свій вибір, свої мрії, свої інтереси. Говорити: «Зі мною так не можна». І говорити: «Мені це можна».

Це все, що я хотіла сказати вам сьогодні. Oбiймаю.

Автор Олена Пастеpнак.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page