fbpx

Розумію, що так чинити не правильно, але запрошувати свою сестру на гостину до себе я не хочу. Причина проста і водночас ні. Сама вона не прийде, а лише з дитиною. І все б нічого, але те, як моя сестриця воліє виховувати сина мені ну геть не до душі

Сестру люблю. Одна з найближчих людей. Разом виросли, подорослішали, розуму набралися. Я готова допомогти їй і фінансово, і морально, і фізично. Що робила багато разів. Відтоді, як сестра стала матір’ю наші відносини ніяк не змінилися. Бачила історії, де жінки стверджували, що дружба в таких випадках сходить на «ні». Мабуть, не сильно і дорожили один одним. У нас же розмови про дитячі речі і радості материнства ведуться вкрай рідко. Сестра сама рідко заводить розмову на ці теми.

До слова, її дитина мені подобається. Дуже навіть милий малюк, 2 роки. Все б добре, але я не хочу її запрошувати до себе на гостину, тому що вона прийде з дитиною.

Переїхала в квартиру з новим ремонтом. Чисті стіни, нові меблі, все ціле, нічого не зламано. Цілком природно, що сестра прагне подивитися на нове житло. Так я і сама відчуваю, що треба б її запросити, але робити я цього не хочу і край.

Справа в тому, що у сестри вільні погляди на виховання дитини. Слова “не можна” вона не вживає в принципі.

— Дитина світ пізнає. Можна все чіпати, брати в руки тягнути до рота. А як він зрозуміє що це йому не потрібне, якщо не спробує це?

Логіка залізна і переконувати її марно. Вона адепт нової моделі виховання і все тут.

А вдома я в неї була і бачила чим ця модель виховання вилилась для її квартири. Помальоване, вимащене фломастерами і пластиліном абсолютно все довкола. дитина може їсти в постелі і навіть бавитись їжею там.

Сестра ще радіє, може спокійно з ним спагеті поперекидатись на дивані, або котлетою в стіну запустити. Це у них так енергія вивільняється і вони так ближчими стають.

Я однозначно проти такого і мені аж не добре стає коли починаю уявляти таке у себе в домі. Тому усіма силами відтягую момент приходу сестри на гостину. Уже і мама моя мені невдоволення висловлює, мовляв, так не годиться і не дивлячись ні на що це моя сестра і мій племінник.

Ну так, я це прекрасно розумію. Але згадую процес витирання жирних рук в стіну і сестру, яка це захоплено знімає для сімейного архіву на камеру, і якось не хочеться мені таких гостей. Але ж мама наполягає, та й сестра вже ображається. От як бути?

Раїса М.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page