fbpx

Рулетики з кабачків з сиром і часником: неймовірно смачне літнє блюдо

Літо вже на порозі, настає час свіжих овочів і ароматної зелені. Одними з перших на грядках починають дозрівати кабачки і цукіні: тому і скарбничку літніх рецептів поповнювати будемо стравами з цих овочів.

Якщо у вас ще сезон збору першого врожаю і не починався, просто збережіть рецепт: він вам стане в нагоді зовсім скоро. Рулетики з кабачків з сиром і часником – це неймовірно смачне і легке блюдо, саме така закуска і цінується в спеку. Сподобається смакота і вашим рідним, і у гостей викличе захоплення.

Склад продуктів:

– два молодих кабачка з дрібним насінням

– два плавлених сирка

– два зубчики часнику

– три стиглих помідора

– одна столова ложка з гіркою майонезу

– зелень і сіль – за смаком

– рафінована соняшникова олія – ​​для смаження

Покроковий процес приготування:

1. Молоді кабачки ретельно промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками і нарізаємо вздовж тонкими довгими смужками: звичайним гострим ножем або ножем для чищення овочів.

2. Кожну пластинку трохи солимо, а потім обсмажуємо на сковороді, з невеликою кількістю рослинної олії. Смажимо з двох сторін: до м’якості і красивого золотистого кольору.

3. Обсмажені кабачки знімаємо зі сковороди і перекладаємо на тарілку, застелену паперовими рушниками.

4. Добре охолоджені плавлені сирки натираємо на дрібній тертці.

5. Невеликий пучок зелені (у мене петрушка, але можна взяти будь-яку іншу, на ваш смак), дрібно рубаємо ножем і кладемо в миску з сирками.

6. Стиглі томати середнього розміру нарізаємо невеликими скибочками.

7. У миску з сиром і зеленню додаємо пропущені через прес зубчики часнику, заправляємо все майонезом і перемішуємо.

8. Порада. Для приготування будь-якої страви краще використовувати смачний густий домашній майонез.

9. Починаємо формувати рулетики. Кабачок по всій довжині змащуємо сирною начинкою, на край кладемо 1-2 скибочки лимона і звертаємо в рулет.

10. Щоб подача страви була красивою і по-літньому яскравою, скористайтеся моєю ідеєю (на фото). Сервіровочне блюдо застеліть кольоровим листям салату, викладіть на них рулети і прикрасьте все помідорами чері або шматочками звичайних томатів.

Рулетики з кабачків з сиром і часником не тільки урізноманітнюють повсякденне меню, але і стануть чудовою прикрасою будь-якого свята. Рецепт неймовірно простий, продукти найдоступніші – але при цьому задоволення від закуски неможливо передати словами.

Всім смачного, і яскравого вам літа.

За матеріалами

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page