fbpx

Ryanair планує працевлаштувати 250 українських IT-фахівців

Авіакомпанія Ryanair має намір створити в Україні свій дата-центр для зберігання і обробки даних – працювати тут будуть українські IT-фахівці. Досвід співпраці з українцями в даній сфері лоукостер вже має в Польщі. Про це в інтерв’ю ЦТС розповів гендиректор Ryanair Майкл О’Лірі.

“У нашій авіакомпанії є величезна потреба в зберіганні та обробці даних. З кожним днем ​​їх стає все більше і нам потрібні компетентні ресурси для цього. З досвіду роботи свого дата-центру в польському Вроцлаві, ми знаємо, що українці мають таку компетенцію. Там з 250 працівників більше 50% – це IT-фахівці з України. Ми вважаємо, що було б значно ефективніше створити ще один дата-центр нашої компанії в Україні, і тут працевлаштувати ще 250 українських фахівців. у вас дійсно є дуже компетентні кадри. Ми вже працюємо над цим”, – повідомив О’Лірі.

Читайте також: Українцю з Китаю надіслали конверт з діамантами(відео)

Нагадаємо, що 23 березня Ryanair розпочав продаж квитків на рейси зі Львова та Києва за 15 напрямами. Ryanair почне літати в/з України з кінця жовтня. З Києва до Барселони рейси будуть виконуватися чотири рази в тиждень, а в Братиславу з Борисполя можна буде полетіти 3 рази в тиждень. Лондон – Київ – 5 разів на тиждень. В Познань – 2 рази, Гданськ – 2 рази, Варшаву – 4 рази, Вроцлав і Краків – по 3 рази, Вільнюс – 3 рази.

Стокгольм-Скавста – Київ – 3 рейси на тиждень. Дюссельдорф-Веце – Львів – 3 рази на тиждень. Меммінген – Львів – 2 рейси на тиждень. У Варшаву рейси будуть виконуватися 3 рази на тиждень.

You cannot copy content of this page