fbpx

Саморобна золота маска обміняє ваші 50 років на 35

Простий рецепт, який зможе омолодити вас на 10 і більше років. Просто спробуйте самі!

Часом зустрічаєш людей, яким вдалося обдурити вік. Зазвичай ті, хто володіє приємною зовнішністю навіть в похилому віці, мають ясний розум і особливу, дуже сильну енергетику.

Я завжди радію таким зустрічам: приємно бачити людину, яка не розтратила себе даремно, а доклала зусиль і живе кожен день повноцінно. Живе кожен день гідно і красиво до найглибшої старості. Напевно, це і є щастя.

Домашнє омолодження

Опис простої процедури, про яку піде зараз мова, дістався мені як трофей в результаті бесіди з жінкою, яка перемогла вік. Маминої співробітниці якій вже 84. Але зовнішній вигляд …

Вона сповнена гідності, струнка, її сиве волосся виглядає як модне колорування з салону, а зморшки якісь особливі. Начебто вони є, як і у всіх бабусь, але такі легкі, практично непомітні. Я можу довго описувати її зовнішній вигляд, тому що захоплююся щиро.

Генефа Тадеушна розповіла, що почала робити маски ще в юності, коли їй було 25. Тоді вона вже була медсестрою, і хтось із лiкарiв порадив використовувати імбир для обличчя. Дивно? Можливо, навіть лякаюче, адже це дуже пекучий продукт. Але який ефект!

Золота маска з імбиру і куркуми

Складові:

– 2 ст. л. свіжого тертого кореня імбиру

– 2 ст. л. меду

– 1 ч. л. куркуми

Приготування

1. Змішай дрібно тертий свіжий імбирний корінь, мед і куркуму. Нанеси на обличчя на 10 хвилин. Не переживай, якщо виникне легке печіння, це зігріває маска. Завдяки зігріваючій дії якраз покращується крoвooбіг і розгладжуються зморшки!

2. Змий маску теплою водою. Дуже добре буде, якщо ти зволожиш обличчя гранатовим соком після такої маски. Гранат містить неймовірну кількість антиоксидантів і фруктових кислот, шкiра після такого протирання стане шaлено ніжною.

Це не обов’язковий елемент процедури, скоріше, додатковий, що підсилює дію імбиру і куркуми. Гранатовий сік використовуй свіжий: зроби його з невеликої кількості гранатових зерен і тут же застосуй.

Омолодження в домашніх умовах можливо без складних косметичних процедур і наддорогих препаратів! Розберемо докладно, чому ці інгредієнти золотої маски ефективні і яким чином вони впливають на шкiру.

У чому секрет саморобної золотий маски?

1. Імбир

Імбир повертає шкiрi еластичність, призводить її в тoнус. Потрапляючи на шкiру, імбир як ніби пробуджує її від сну, стимулюючи крoвooбіг в глибоких шарах шкiри. Завдяки цьому тон обличчя стає більш здоровим і світлим, шкiра починає сяяти. В’ялість йде, розгладжуються дрібні і більш глибокі зморшки.

Імбир насичує шкiру вітамінами і покращує її захисні властивості. Шкiрa вже не так гостро реагуватиме на перепади температури і інші зовнішні подразники, підвищиться бар’єрна функція шкiри, якщо проводити процедуру регулярно.

Якщо у тебе суха шкiра, не хвилюйся про те, що пекучий імбир ще більше її пересушить. Навпаки, імбир допоможе глибоко зволожити шкiру, чудесним чином наситивши її корисними мікроелементами.

2. Куркума

У куркумі міститься аскорбінова кислота. Завдяки її впливу на шкiру починається активне вироблення колагену. Також в куркумі присутній ніацин, який сприяє відновленню пoшкoджених клітин шкiри.

Куркума освітлює! Парадокс, але порошок незаперечного жовтого кольору відбілює навіть пігментні плями, звужує пори і робить шкiру оксамитовою. Якщо ти переживаєш, що куркума додасть шкiрi жовтуватий відтінок, протри обличчя після вмивання лимонним соком, він прибере жовтизну.

Будь-яка жовтизна забереться і гранатовим соком, про який було написано вище. Крім того, імбирну маску переважно робити ввечері, так що вранці ти точно не побачиш слідів чарівної куркуми на обличчі.

3. Мед

Мед, який входить до складу цієї саморобної маски, аж ніяк не є додатковим компонентом. Він містить поліфеноли, що уповільнюють окислювальні процеси в клітинах і зупиняють старіння, а також цинк, що уповільнює старіння і прибирає будь-які запалення.

Мед у поєднанні з імбиром і куркумою допоможе не тільки освітлити і омолодити шкiру, але і прибере дефекти. Наприклад, дрібні рубці і шрами. Омолодження обличчя в домашніх умовах має безліч додаткових бонусів!

Навіть пушок на обличчі стоншена, волосків над губою не стане, тому що імбир здатний на це: його пекуча сила зруйнує волосяні цибулини, абсолютно зайві на обличчі.

Поширені питання

1. В якому віці можна робити золоту маску?

Маска корисна для жінок будь-якого віку, чим раніше почати її робити, тим краще. Якщо процедуру домашнього омолодження буде робити більш зріла жінка, вона швидше помітить результат, адже на її обличчі час вже залишив слід.

Але жінки молодші також залишаться задоволені тонізуючим, зволожуючою і освітляючою дією маски. Маска підійде для жінок з будь-яким типом шкiри, для кожного типу шкiри у неї є своя цілюща дія.

2. Як скоро буде помітний результат?

Вже після першого застосування, і це не жарт. Відразу ж після вмивання багато жінок відзначають, що людина як ніби оновилося, виглядає більш підтягнутою. Після третього застосування маски починаються процеси регенерації в глибоких шарах шкiри, зморшки поступово зникають.

3. Як часто можна робити маску?

Три рази на тиждень. Це оптимальна кількість процедур, якщо робити маску саме три рази, ефект буде очевидним. При цьому шкiра встигне відпочити і оновитися, адже між застосуваннями будуть перерви.

4. У який час краще всього робити золоту маску?

Вечір підходить найкраще. Під впливом імбиру шкiра розпариться, тому добре після процедури вже не виходити на вулицю, особливо в холодну пору року. Також вечір хороший тим, що можна вже не наносити декоративну косметику на шкiру, яка пройшла процедуру натурального омолодження.

5. Чи пофарбує золота маска мою шкіру в жовтий колір?

Ні, не пофарбує. У рецепті зазначено ідеальну кількість куркуми, вона благотворно подіє на шкiру, але при цьому не забарвлює її. Якщо у тебе дуже світла шкiра, ти можеш помітити легку жовтизну, але вона швидко мине після вмивання. Також допоможе протирання шкiри лимонним або гранатовим соком.

6. Чи є протипоказання для застосування даної маски?

Якщо твоя шкiрa дуже чутлива, можна потримати маску на шкiрi трохи менше, наприклад 5 хвилин. Ефект все одно буде. Але це тільки в тому випадку, якщо шкiрний покрив і справді відрізняється надмірною чутливістю, в інших випадках немає сенсу зменшувати час проведення процедури.

Якщо на шкiрi присутні судинні зірочки, теж варто тримати маску трохи менше. Хоча багато жінок відзначали, що імбир зміцнює сyдини, так що зірочки незабаром зникають, якщо робити маску регулярно.

7. У яких випадках маску використовувати не можна?

Якщо на шкiрi є відкриті ранки, пошкодження, маску застосовувати не можна: пекучий імбир викличе відчуття сильного печiння.

Спробуй зробити цю саморобну маску один разочок, і ти станеш її прихильницею на довгі роки! Бажаю тобі молодості в душі і тiлi, а також міцного здоров’я. Покажи подругам цю пізнавальну статтю.

Обов’язково не забудь поділитися статтею з друзями!

Джерело.

You cannot copy content of this page