fbpx

Самозурочення, що це таке і як цього позбутися. Пояснення езотериків

Багато хто з нас думає, що пристріт – це результат негативного енергетичного впливу з боку інших людей, але це не завжди так. Є таке поняття, як самозурочення.

Як випливає з назви, його джерело – ми самі. Пристріт або прокляття – це не казки, а цілком реальні речі, з яким зустрічається багато з нас. Хтось звертається до темної магії за допомогою, а хтось випадково може наврочити іншій людині. Нічого дивного в цьому немає, оскільки негативні думки притягують енергетичне сміття, блокуючи зв’язок з енергетичним центром Всесвіту.

Читайте також: Вчені: нічна робота загрожує розвитком однієї з найстрaшніших хвoроб

Що таке самозуроченняі які його ознаки

Самозурочення – це негативна програма, яка виходить від нас самих. Ознак у нього кілька. Безпричинне погіршення настрою. Коли на вас лежить самозурочення, то настрій може змінюватися дуже сильно незалежно від того, що діється у вашому життя. Втрата життєвих сил, депресії, втома, недосипання. Фізична втома – це теж один з тривожних дзвінків. Занепокоєння. При самозуроченні ви постійно чекаєте чогось поганого. Весь час здається, ніби ось-ось повинна статися якась неприємність.

Як позбутися самозурочення

Для цього необхідно використовувати стандартні методи позбавлення негативних програм, оскільки самозурочення по суті і є негативною програмою. Це негативні думки, які щільно засіли в вашій голові. Як же їх вигнати?

Метод перший: афірмації Повторюйте собі, що ви успішні, красиві, щасливі, кохані. Робіть це постійно, оскільки слова стають думками, а думки перетворюють реальність.

Метод другий: медитації Медитації – це занурення всередину себе. Вам необхідно навчитися зливатися зі своєю свідомістю. Для цього ви можете використовувати буддійські медитації, з якими ми вас вже знайомили раніше.

Метод третій: фізичні вправи Коли немає часу на негативні думки, вони вас не турбують. Займіться спортом, знайдіть корисне хобі. Зробіть так, щоб ваш негатив виходив разом з фізичної енергією.

Ви можете об’єднати три методи в один. Це вiйна з негативними думками, а на вiйні будь-які засоби хороші. Пам’ятайте також про те, що думки матеріальні – говорите собі частіше, що ви здатні на все, тому що ви сильна особистість. Ви можете вигнати негатив зі своєї голови, позбувшись самозурочення.

Джерело

You cannot copy content of this page