fbpx

Секрети знаків зодіаку, про які мовчать гороскопи

Якщо ти захоплюєшся астрологією і уважно стежиш за гороскопами, то точно знаєш головні риси свого знаку і пишаєшся його особливостями.

До сьогоднішнього дня таємниці життя знаків були відомі лише зірочкам, але ми вмовили їх на декілька винятків спеціально для Вас.

Овен – притягує проблеми, але відмінно справляється з кожною з них.

Незважаючи на гарячу голову, Овни не терплять хаосу: розклавши все по поличках, вони усунуть будь-які перешкоди на своєму шляху. Те ж саме стосується і їх романтичних відносин: Овен любить придертися до своєї половинки, але його здатності аргументувати можна тільки позаздрити.

Телець – його пам’ять може здаватися феноменальною.

Не ставте під сумнів спогади Тельця: в своїй голові він збереже навіть найнезначніші деталі. Але у цієї переваги є і інша сторона. Намагайся не потрапити в його «чорний список» – за своєю злопам’ятністю Тельці можуть позмагатися хіба, що зі Скорпіонами.

Близнюки – частенько страждають від того, що їх не сприймають такими, якими вони є.

Гороскопи люблять називати їх одним з найбільш непостійних знаків зодіаку, і коханим Близнюків може здатися, що ці хлопці ніколи не бувають щирими. Справа в тому, що по своїй натурі цей знак зодіаку боїться бути кинутим. Не варто обмежувати їх індивідуальність – тоді Близнюки із задоволенням покажуть своє справжнє обличчя!

Рак – страшний в гніві і завжди знайде, чим зачепити свого кривдника.

Хоч Рак і вважається одним з найдобріших і дбайливих знаків зодіаку, його терпіння не можна назвати безмежним! Необережно кинуте слово про його сім’ю і близьких може вивести Рака з себе. На один прикрий коментар він видасть три, і навіть якщо конфлікт вичерпаний, повернути колишню довіру Рака буде дуже і дуже складно.

Лев – найбільше на світі цінує відсутність брехні.

Не плутайте загадковість і лукавість – хоч Леви і люблять огорнути себе завісою таємниці, вони чудово відчувають, коли їх намагаються обдурити. Відданість Лева купити нереально: ці хлопці довіряться тобі лише в тому випадку, якщо відчують щирість ваших намірів. Вони справжні борці за справедливість і завжди встануть на бік тих, хто потребує їх підтримки.

Діва – здається суворою, але всередині завжди готова до відриву.

Робочий день підійшов до кінця, а це означає, що можна розслабитися і нарешті дістатися до будинку… Не повіриш, але трудоголік Діва буде першою, хто втече на тусовку на іншому кінці міста! У компанії друзів Діви знімають маску перфекціоніста, даючи собі гарненько відтягнутися до самого ранку.

Терези – забувають про свої потреби, коли хтось просить про допомогу.

Терези часто спливають у списках найегоїстичніших знаків зодіаку. Однак їх любов до себе відходить на другий план, коли близька їм людина опускає руки. У такі моменти у Терезів завжди є план, як усунути проблему і скоріше забути про неї. Безвідмовністю Терезів часто користуються – не роби так, якщо дружба з ними тобі дійсно дорога.

Скорпіон – уже шкодує про свої помилки.

Під час сварки Скорпіон може наговорити купу образливих речей, а на ранок зробити вигляд, ніби нічого й не було. Не поспішай з висновками! Глибоко всередині цей знак розуміє, яку шкоду може завдавати його непростий характер. Коли емоції вщухнуть, Скорпіон обов’язково знайде спосіб спокутувати свою провину!

Стрілець – знає, як здійснити найбожевільніші мрії.

Якщо гора не йде до Стрільця, то він її посуне. Цей знак зодіаку здається легковажним, але насправді Стрілець чітко знає, чого хоче від життя. Особливе почуття гумору дозволяє йому не падати духом після поразок і рухатися вперед для підкорення нових вершин. Те ж саме стосується і любовних пригод Стрільця: c ним ти точно не занудьгуєш!

Козеріг – не визнає своєї привабливості.

Дуже навіть дарма! Навколо Козерога завжди панує затишок і спокій, а його посмішка розтопить навіть найхолодніше серце. Якби всі Козероги зібралися в одному місці і влаштували вечірку, то температура в приміщенні побила б усі рекорди: цей знак зодіаку володіє неймовірною привабливістю! Однак Козерога не можна назвати компанійським знаком – більшу частину часу він вважає за краще проводити наодинці зі своєю багатою уявою.

Водолій – постійно бігає між інтуїцією і логікою.

Гороскопи нерідко відзначають схильність цього знаку до проникливості і рідкісної інтуїції. Цікаво, що багато Водоліїв наділені науковим складом розуму і більше схильні міркувати логічно, ніж сліпо довіряти шостому відчуттю. Правильно розвиваючи свої здібності, Водолії можуть випередити час на довгі роки вперед.

You cannot copy content of this page