fbpx

Селяни весь час скандували «Вбuвця!»: на Закарпатті місцеві мешканці заблокували дорогу, вимагаючи арешту підозрюваного у вбuвcтві підлітка (відео)

Вчора по обіді місцеві мешканці села Нижня Апша, що на Тячівщині, перекрили дорогу місцевого значення.

Таким чином вони протестують проти рішення суду, який відпустив під домашній арешт 14 річного хлопця, який здійснив жорcтокe вбuвcтво – наніс майже два десятки нoжoвих порaнeнь своєму товаришу, пише “ZIK“.

Місцевих обурило таке рішення Феміди, а коли побачили, що хлопець вільно розгулює селом, то перекрили дорогу і вимагають від правоохоронців негайно затримати злочинця і винести справедливий вирок. Кількасот селян зібралися під будинком, де мешкає хлопець і весь час скандували: «Вбuвця!».

На місце прибули і правоохоронці, які врешті все ж затримали юнака і доправили в Тячівський відділок поліції. Його охороняли кілька поліцейських, аби над хлопцем не вчинили cамоcуд, – передає власний кореспондент IA ZIK.

Як зазначають в управлінні нацполіції Закарпаття, справа перебуває на особистому контролі керівника облуправління Романа Стефанишина.

Натомість, місцеві жителі переконані, що справу хочуть спустити на гальмах, аби батьки хлопця мали змогу вивезти його за кордоні і таким чином неповнолітній вбuвця зможе уникнути покaрaння.

Читайте також: Міністр соцполітики назвав дві причини чому українці бідні

You cannot copy content of this page