fbpx

Сестра з четвіркою моїх племінників нині у нас в двокімнатній київській квартирі проживає. А тут новиною нас потішила – я стану тіткою вп’яте. все добре, я рада, але куди? Проте виявилось, що вже всі все вирішили, мене лиш перед фактом поставлено було

Зараз перебуваю у процесі пошуку житла, адже у такий непростий час місця у рідному домі для мене просто немає. Чому? А тому, що моя люба сестра знову при надії. Вп’яте.

Так склались обставини і не тільки у нас, що сестра моя разом з усією своєю родиною нині проживає разом з нами у маленькій двокімнатній квартирі.. Я зараз на останньому курсі, підробляю і живу вдома, сестра ж моя заміжня, жили далеко від дому і досить таки щасливо, але лютий змінив усе наше життя.

Чоловік сестри залишився вдома, хоч там і не надто нині безпечно. наглядає за своїм домом і ще за п’ятьма сусідськими садибами. Годує собак, кілька свинок, навіть корову чиюсь продав нещодавно. Роботу він втратив, але ті хто просив його за хатами своїми наглядати йому платять, тому без грошей не залишився. приїздить до нас інколи, адже тут і діти і дружина. але буквально на деньок і знову додому.

Саме під час таких візитів у планах і з’явилось у них поповнення у родині. Батьки з них прекрасні, діток люблять і виховують гарно. Але ж не в двокімнатній квартирі матері з туманним майбутнім? Четверо уже бігає, куди п’ятого, думала собі я. А вони з мамою вже все виявляється вирішили. Мене лиш перед фактом було поставлено.

Після оголошення цієї новини мама розпочала зі мною розмову.

– Ти ж розумієш, що нам і зараз тісно, ​​а незабаром ще малюк з’явиться. Я подумала, що ти повинна розпочинати уже доросле самостійне життя – саме ж час. Я тоді старшого онука до себе в кімнату заберу, а Рита там із малечею буде. Ну, не її ж мені виселяти, і всім разом уже не вміститися, – каже резонно мама.

Дуже вчасно, рідна моя! У мене диплом на носі, я до ладу не сплю, бо то на роботі, то навчання, а тут мені пропонують з’їхати кудись

– У мене немає грошей, щоб винайняти квартиру, мамо. Щоб була така нагода, треба більше працювати, а в мене іспити, диплом, я просто не витягну.

– Не роби бурю в кімнату з якоюсь подружкою. Ти дівчинка доросла, розберешся швидко.

Дуже втішно, що мама такої гарної думки про мене, але сама ситуація ставить у глухий кут. Такого повороту я не очікувала, та й не готова я до такого. Сестра вибачення просить, говорить. що це не на довго і я все повинна зрозуміти.

Я розумію, звісно, але так гірко, так гірко.

29,12,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page