fbpx

Щаслива мамуся приховувала свій животик: DZIDZIO і Оля Цибульська розказали правду про спільну світлину з маленькою дитиною (фото)

Мегапопулярний DZIDZIO опублікував спільне фото з Олею Цибульською, на якому вона тримає на руках маля. Це не на жарт здивувало шанувальників обох артистів!

Однак DZIDZIO та Оля Цибульська одразу розвіяли всі чутки: це не їхня спільна дитина, хоча й вони стали батьками – щоправда, хрещеними. Відомо, що хлопчику вже 9 місяців і його звуть Денис, пише Радіо Максимум

Читайте також: МОЖНА ВІТАТИ! ОЛЯ ЦИБУЛЬСЬКА ТА DZIDZIO СТАЛИ БАТЬКАМИ (ФОТО)

Мамою малятка є Надя – муза та головна натхненниця гурту DZIDZIO. “Ще під час зйомок кліпу “Чекаю. Цьом” нас було на одного більше, ніж ви бачили у кліпі. Щаслива мамуся приховувала свій животик, а багато хто й досі нічого не знає. Ми вирішили більше не тримати це у секреті, а поділитися радісною новиною з Україною!” – розповів новоспечений хрещений батько.

“Я дуже вдячна Наді, що саме нам довірила стати хрещеними батьками Дениса. Нас це зблизило, а мене одночасно породичало з усією великою DZIDZIOFamily! І мені надзвичайно приємно, що історія “Чекаю. Цьом” переросла в такі міцні дружні стосунки. Життя змінюється, а от куми це назавжди!” – додала Оля Цибульська.

Вітайте Нас💐

Публикация от DZIDZIO (@dzidzio)

You cannot copy content of this page