fbpx

Щаслива родина: Ірина Білик з коханим чоловіком та підрослим синочком Табрізом вперше знялася у спільному домашньому відео

У Мережі з’явився бекстейдж з родинної фотосесії знаменитої сім’ї.

Українська співачка Ірина Білик, яка разом з чоловіком та сином знялася у першій спільній фотосесії, показала, як відбувалися ці знімання, пише ТСН

Видання Viva поділилося відео бекстейджу з першого сімейного фотосету знаменитої родини. У ролику Ірина та її коханий Аслан Ахмадов ніжно обіймають одне одного.

“Для мене Іра – ідеал. Жінка, у якої є абсолютно всі складові: краса, доброта, тактовність, природна мудрість. Вона мені іноді говорить такі речі … Це навіть не порада, а просто делікатне слово, яке наводить на правильну думку”, – розповів про дружину Аслан.

Він також додав, що Білик чудова мама, яка виховує їхнього спільного сина “не як своє чадо, а як людину” і створює, за словами Ахмадова, всі умови для того, щоб маленький Табріз був щасливим.

Своєю чергою Ірина Білик зауважила, що вони з Асланом – щаслива родина. Щоправда, пожалілася Ірина, їй не вистачає спільного з чоловіком відпочинку.

Читайте також: ОЛЕГ ВИННИК ЗАЧАРУВАВ ШАНУВАЛЬНИКІВ СВОЇМ ПОГЛЯДОМ: ФОТОФАКТ

“Планували цього року поїхати на море, але робота не дозволила. Адже зараз такий непростий час, від заробітку не можна відмовлятися. Якщо з’являється робота, ми її не можемо скасувати. У Аслана дуже багато замовлень, знімань. У мене – концертів. Поки лише мріємо про те, що цього літа будемо всі разом відпочивати на морі”, – сказала співачка.

You cannot copy content of this page