fbpx

Щасливчики по житті: самі везучі знаки Зодіаку

Ті, про кого кажуть: «наpoдився із золотою ложкою в роті», маючи на увазі, що людині щастить завжди і у всьому, а когоcь регулярно називають «33 нещастя», маючи на увазі, що всі везіння через непорозуміння дісталося комусь іншому . Як не парадоксально, але везіння теж багато в чому залежить від зодіакальної приналежності. Джерело

І сьогодні наш портал розповідає про те, які знаки Зодіаку самі везучі, а для того, щоб іншим не було образливо, перерахуємо, в чому полягає успіх інших представників зодіакального пантеону.

Самі везучі знаки Зодіаку.

Овен (21 березня – 20 квітня).

Овнам везе практично у всьому. І відбувається це через те, що Фортуна обрала їх своїми улюбленцями і регулярно підкидає їм те, що ми благовійно називаємо щасливим випадком. Якщо перед представниками цього знаку Зодіаку встає якась важка задача, поруч з ними, як за помахом чарівної палички, з’являються знайомі або незнайомі люди, які тут же вирішують всі виниклі проблеми або, принаймні, вказують вірний напрямок руху.

Крім того, Овнам везе в азартних іграх, причому відбувається це не тому, що вони завзяті гравці, а тому, що для них важливий і цікавий сам процес, а не грошовий еквівалент результату. До того ж їм щастить в «бuтвaх» – спортивних, інтелектуальних, фінансових. Їх тактика і стратегія рідко дає збій, але якщо це раптом трапляється, «хрещена фея» Фортуна і тут допомагає своїм фаворитам.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада).

Скорпіонів Доля настільки щедро обдарувала всілякими талантами, що їм везіння в принципі не потрібно, але і воно у них є. Завдяки щасливим випадкам представники цього знака Зодіаку постійно опиняються в потрібному місці в потрібний час, тому у них не бракує в можливостях реалізації прихованого в них потенціалу. Це стосується і кар’єри, і любовної сфери, і збирання всіляких таємниць і секретної інформації.

Крім того, їм щастить на різного роду небезпеки, які вони обожнюють. Причому Скорпіони примудряються не лише отримувати необхідну їм дозу адреналіну, а й вчасно «робити ноги», уникаючи можливих наслідків своїх запаморочливих авантюр. Фортуна береже тих, хто не боїться ризикувати, так що представники цього знака – справжні везунчики там, де події дійсно лоскочуть нерви.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня).

Стрільці – ще одні улюбленці Фортуни. Їм постійно везе на виконання бажань, причому як усвідомлених, так і підсвідомих. Їхні потреби задовольняються як за помахом чарівної палички настільки регулярно, що це вже не дивує ні самих представників цього знака Зодіаку, ні тих, хто їх досить добре знає. Їх доля практично завжди складається самим найсприятливішим для них чином, навіть якщо вони самі не прикладають до цього ніяких особливих зусиль.

Стрільці постійно знаходять більше, ніж втрачають, поруч з ними завжди в потрібний момент з’являються люди, готові дати їм любов, матеріальні блага, приємне товариство, цікаву і прибуткову роботу. Крім того, якщо в якійсь сфері існування у них недобір, це обов’язково тут же компенсується в інших областях життєдіяльності.

Читайте також: 4 ВПРАВИ, ЯКI ЗМІНЯТЬ ВАШЕ ТIЛО ВСЬОГО ЗА МІСЯЦЬ!

Козеріг (22 грудня – 19 січня).

Везіння Козерогів – це щось! Іноді створюється враження, що Доля і Фортуна спеціально кидають їм під ноги різноманітні скарби, причому роблять це в самому прямому сенсі. Представники цього знака Зодіаку регулярно знаходять на вулиці ювелірні прикраси з дорогоцінними каменями (навіть сережки – і ті парами), великі купюри і гаманці з пристойними сумами, а також різні корисні в господарстві речі відмінної якості.

Крім того, Козерогам везе на вигідні пропозиції – навіть ті, які спочатку здаються їм мало не покаранням, в результаті обертаються величезним прибутком або удачею усього їхнього життя. До того ж представників цього знака можна назвати щасливчиками у всьому, що стосується здоров’я – воно у них, як правило, воістину богатирське.

У чому везе іншим знакам Зодіаку.

Телець (21 квітня – 20 травня).

Тельцям везе у всьому тому, що, так чи інакше пов’язане з фінансами. Гроші їх люблять, тому приходять з різних джерел – своєчасно трапляються вдалі комерційні угоди, поруч з’являються люди, готові утримувати представників цього знака Зодіаку виключно за красиві очі, на них несподівано звалюється спадок. Крім того, Фортуна регулярно і самим містичним чином «підкидає» Тельцям ті знайомства, які ми зазвичай називаємо «блатом».

Близнюки (21 травня – 21 червня).

Близнюкам Фортуна благоволить там, де треба щось продати або когось на щось умовити. Їм в голову тут же приходять вагомі доводи, проти яких покупці і опоненти безсилі. Везе представникам цього знаку Зодіаку і в грошах, правда, тільки в самих крайніх випадках – якщо вони виявляються на мілині і з абсолютно порожнім гаманцем, то звідкись раптово з’являється потрібна сума (родичі раптом підкидають пару тисяч «на шпильки», виявляється стара, давно забута заначка і т.п.).

Рaк (22 червня – 22 липня).

Рaкам везе на вигідні вкладення. Вони інтуїтивно відчувають, куди і на що можна вкладати гроші, а куди – не варто. Іноді створюється враження, що саме Фортуна направляє їх руку із затиснутими в ній купюрами і оберігає їх вклади – представники цього знака Зодіаку розоряються набагато рідше за інших людей. Крім того, Рaки справжні везунчики в сімейному житті – їм частіше за інших вдається зберегти свій шлюб і зробити його щасливим.

Лев (23 липня – 22 серпня).

Левам Фортуна благоволить в творчості. Якщо представник цього знака Зодіаку наділений якимись талантами, він обов’язково їх реалізує і прославиться; вірніше, у нього знову і знову виникатиме можливість розкрити свій потенціал. Головне – не втратити ці регулярно надані шанси. До того ж Левам щастить на добрих людей. Поруч з ними постійно опиняються ті, хто підтримує і допомагає, любить і балує, захоплюється і потурає примхам. Більш того, ці індивідууми стають для Левів джерелом сил, натхнення і нових знань – і це теж своєрідне везіння.

Діва (23 серпня – 22 вересня).

У Дів з везінням якось не склалося. Все, що вони мають – результат копіткої праці. Втім, можна сказати, що їм пощастило отримати при наpoдженні ті якості, якi практично не мають представники інших знаків Зодіаку – пeдaнтизм, бажання все і завжди робити правильно, вміння докопатися до самої суті всього, що їх хвилює. Саме ці властивості допомагають домогтися істотних успіхів і чесно заробити те, що іншим саме йде в руки.

Терези (23 вересня – 22 жовтня).

Терезів складно назвати везучими, вони не входять в число улюбленців Фортуни, хоча вона іноді і підкидає їм подарунки у вигляді несподіваного прибутку, вдалих збігів обставин.

Зате представникам цього знаку Зодіаку з наpoдження пощастило з харизмою – вони зачаровують оточуючих, і ті з задоволенням беруть на себе обов’язки Терезів, виконують за них складну роботу або просто прагнуть якомога частіше балувати їх чимось приємним.

Водолій (20 січня – 18 лютого).

Водоліям щастить в азартних іграх і в різного роду лотереях – вони виграють набагато частіше, ніж інші люди. Фортуна завжди на стороні представників цього знака Зодіаку, а для них самих виграш – не самоціль. Їх «заводить» процес, їм подобається викид адреналіну, породжений азартом, вони п’янiють саме від гри, а не від того, що виходить на виході. Крім того, Водолії – справжні везунчики.

Риби (19 лютого – 20 березня).

У Риб з Фортуною вельми неоднозначні відносини. Якщо вона щось дає в одній сфері існування, то тут же відбирає в інший. Причому це проявляється навіть у дрібницях, наприклад, несподівана знахідка грошової купюри може обернутися поломкою якоїсь техніки, а виграш в лотерею – втратою гаманця.

Тим не менш, є те, з чим Рибам пощастило з самого наpoдження – це містична влада над людьми, що в свою чергу допомагає представникам цього знаку Зодіаку майже завжди залишатися на плаву. Навіть в самих програшних і невигідних для них ситуаціях знайдеться той, хто прийде на допомогу, бо  відмовити Рибам в чому-небудь практично неможливо …

You cannot copy content of this page