fbpx

Щасливі пари не виставляють свою любов в соцмережі. І ось чому

Ми живемо в час, коли для деяких людей публікація в соціальній мережі означає набагато більше, аніж те, що відбувається в реальному житті. Вони складають враження про людину через її дописи у Фейсбуці чи фотографії в Інстаграмі. І через це ми дуже часто помиляємось, запевняє Сім’я і дім.

Однак не всі виставляють своє життя напоказ. Ось кілька причин, чому цього не роблять щасливі пари.

1.Коли люди щасливі разом, вони живуть реальним життям
Якщо в реальному житті все добре, щасливі пари не бачать сенсу в тому, щоб витрачати час на листування в Інтернеті та доводити своє щастя іншим.

Це не означає, що вони ніколи не фотографуються чи не перевіряють свої сторінки в соцмережах. Просто такі люди настільки задоволені своїм життям та стосунками, що не бачать необхідності відволікатись на щось інше.

2.Будь-яка пара, яка виставляє свої проблеми напоказ, нічого з цього не отримує. Найгірший спосіб вирішити певні непорозуміння у стосунках — це писати про них в соцмережах. Через це конфлікти можуть лише загостритись.

3.Відчуття справжнього щастя з’являється просто через присутність коханої людини. Ви абсолютно нічого не отримаєте від постів в Фейсбуці про те, наскільки ви щасливі зі своїм партнером. Насолода — це просто бути разом, а не писати про це.

Для людей, які розуміють це, пости в соцмережах не викликають захоплення.

Читайте також:
Вогонь і сталь всередині: найсильніший знак Зодіаку

4.Ніхто не повинен комусь щось доводити. Пари, які по-справжньому щасливі, не використовують один одного, щоб довести іншим, наскільки вони щасливі. Вони разом, тому що хочуть цього, і їм байдуже, є галочка в соцмережі “у стосунках”, чи ні.

5.І найголовніше. Учені з’ясували, що люди, які не користуються соціальними мережами, більш щасливі. Річ у тому, що вони не порівнюють себе з колегами та друзями, які можуть бути у чомусь кращими чи щасливішими.

Проблема в тому, що ми часто забуваємо про головне, а це — наше реальне життя, стосунки, досвід та почуття, а не безкінечна гонитва за популярністю в мережі.

Тож, якщо ви теж мрієте про хороші стосунки, задумайтесь над тим, що і як часто ви пишете у себе на сторінці в соцмережі.

You cannot copy content of this page