fbpx

Ще позавчора я її обнімав… Не вірю: реакція колег і соцмереж на cмepть акторки “Дизель Шоу”

Вранці 20 жовтня під Києвом у зaгuнyла зірка відомого українського гумористичного проекту “Дизель Шоу” Марина Поплавська.

Окрім того, під час aвapії постpaждали актори Єгор Крутоголов та Яна Глущенко, пише 24 канал.

Марина Поплавська була актрисою програм “Дизель Шоу”, “На трьох”, “DIZEL ранок”. Зірка українських гумористичних проектів також грала у КВН і була капітаном команди “Дівчата з Житомира”.

У соцмережах друзі, колеги, відомі артисти, політики та прості користувачі висловлюють слова співчуття через зaгuбeль Поплавської.

Читайте також: У неї не було шансів: нові дані про обставини cмepті відомої артистки Марини Поплавської

“Висловлюємо співчуття нашим колегам з “Дизель Шоу”, а також рідним та друзям Марини Поплавської у зв’язку зі страшною тpaгедією, яка сталася сьогодні зранку під Києвом. Наші серця зараз з вами. Усім постpaждалим – якнайшвидшого одужання”, – написали “Вар’яти-шоу”.

Особливо емоційно відреагував на зaгuбeль Поплавської і КВНщик, журналіст Олександр Шемет.

“Велика бiда та втрата прийшли в дім українського КВНу. В тpaгічній доpoжній авapiї зaгuнула кіноакторка, зірка популярного гумористичного “Дизель шоу” Марина Францівна Поплавська… Марина володіла прекрасним голосом та неперевершеним почуттям гумору, завдяки чому створила на сцені та кіно цілу низку цікавих жіночих образів. Світла пам’ять та Царство Небесне!”– розповів він.

Актриса Руслана Писанка теж висловила співчуття через зaгuбeль Марини Поплавської та опублікувала спільне фото з нею й іншими акторами “Дизель шоу”.

You cannot copy content of this page