fbpx

Що чекає людство у грудні 2022 року

В цілому новий рік людство стріне на позитивній хвилі,

Головні очікування людей у ​​грудні, як правило, пов’язані із Новим роком. Але й напередодні свята може статися багато цікавого. Про те, що обіцяє людству останній місяць зими 2022 року, розповідають астрологи.

Загалом грудень буде сприятливим, особливо з середини місяця та до 31 грудня. Невеликий спад енергії можливий з 5 по 11-те число, у тому числі через повний місяць 8-го.

Спільна енергетика гармонійна, і ми відчуватимемо підйом — творчо та енергетично, зазначають фахівці.

У другій половині місяця Меркурій увійде на знак Козерога і підвищуватиметься рівень ділової активності. За словами астрологів, цей час підійде для розширення бізнесу, планування, здійснення важливих ділових ініціатив.

Не варто зволікати з вибором новорічних подарунків, краще встигнути їх купити до 25 грудня. Річ у тім, що з 29 грудня по 18 січня настане час ретроградного Меркурія – несприятливий для угод, покупок та великих витрат.

У цей період не варто підписувати договори, купувати техніку, подарунки можуть сподобатися або під час доставки загубитися. Не слід купувати квитки, оскільки можливі помилки, прорахунки, зміни рейсів, запізнення. Подорожувати можна, але квитки краще заздалегідь придбати, радять астрологи.

Відкласти краще і більші вкладення, інвестиції, оскільки все, що пов’язано з фінансами, буде хиткі — доходи можуть затримуватися, ймовірні збитки.

Окремо астрологи згадують, що не варто планувати на грудень зміни у зовнішності — велика ймовірність, що вони пройдуть невдало і вимагатимуть переробки вже за кілька років. Натомість сам Новий рік людство зустріне на позитивній ноті, підсумовують зіркознавці.

You cannot copy content of this page