fbpx

Що може розповісти про вас розмір вашого мізинця?

Чи помічали ви, що мізинці у різних людей відрізняються за розміром? Що це може означати?

У давнину за відповіддю на це запитання люди зверталися до хіромантів. Адепти цієї науки передбачали майбутнє і розкривали суть справжнього, використовуючи знання про лінії на долоні руки.

Зараз ворожінням по руці користується набагато меншим попитом і довірою, так що залишимо майбутнє на потім. Адже нас цікавить зовсім не це, нам хочеться знати про себе більше – наприклад, що означає різна довжина пальців і як це впливає на вас вже сьогодні?

Так ось: виявляється, по довжині мізинця всіх людей на планеті можна розділити на 3 типи. І ця особливість може багато чого розповісти про людину!

1. Тип А.

Якщо ваш мізинець досягає першої фаланги безіменного пальця, це означає, що ви дуже врівноважена і організована особистість. За своєю природою ви схильні до порядку, любите, щоб всі речі були на своїх місцях. Ви інстинктивно уникаєте хаосу. Що дійсно здатне вивести вас із себе – так це невизначеність.

Ваші думки впорядкованості, рішення добре продумані. Ви складаєте думку тільки після того, як ретельно проаналізували ситуацію. Ви не схильні швидко приймати рішення. Ваша впевненість виходить з глибокого розуміння власної особистості. Це виділяє вас серед інших.

2. Тип Б.

Ви належите до типу B, якщо ваш мізинець знаходиться трохи нижче першої лінії вашого безіменного пальця. Ви дуже емоційна, чутлива і сприйнятлива людина.

Ви намагаєтеся допомогти нужденному за всяку ціну. Якщо ви довіряєте комусь, то робите це беззастережно. Це ваше слабке місце. Вам болять слова і дії близьких людей, якщо вони несподівані для вас.

Ви схильні до емпатії. Ваша власна природа дозволяє вам зрозуміти емоції інших людей, ви вмієте поставити себе на їх місце. Це рідкісна риса. Продовжуйте в тому ж дусі. Мало хто може дати світу те тепло, яке даєте йому ви.

3. Тип С.

Ви належите до цього типу, якщо ваш мізинець довший верхньої лінії вашого безіменного пальця. Це означає, що ви – людина, яка віддається справі повністю – будь то робота, особисті справи або відносини.

Ви звикли викладатися по повній і давати більше, ніж від вас вимагається. Ваша безумовна щедрість – відмінна риса вашої особистості. Крім того, ви вмієте зберігати таємниці, ведете себе обережно і тактовно. У відповідь на доброту ви очікуєте від людей справедливого і доброго ставлення до себе. Вам подобається оточувати себе людьми, які люблять вас таким, яким ви є насправді.

You cannot copy content of this page