fbpx

Що робити якщо одна на Новий Рік?

Новий Рік це чудова можливість побалувати себе кохану і абсолютно не привід для смутку! Досить в думках зареєструвати переконання: «Я не самотня, я у пошуку…», «Я – сама вершу свою долю!» і проявити трохи фантазії.

Адже, насправді, на будь-яку ситуацію можна поглянути з декількох боків. І на цю святкову самоту можна дивитися як на сумну подію і думати, що тебе всі забули, а можна вважати її довгоочікуваним відпочинком і можливістю приділити собі увесь вільний час і підготуватися до нового життя і змін. Головне, постарайтеся з оптимізмом дивитися на життя, адже воно нам дарує стільки несподіваних змін, що деколи і нудьгувати ніколи!

Тому, смуток відміняється! Потурбуйтеся про себе – не полінуйтеся і прикрасьте своє житло, ялинку і придбайте улюблені продукти для новорічного столу.

А ось декілька варіантів зустрічі Нового Року в гордо-бадьорій самоті, виберіть собі підходящий:

1. Кастинг Дідів Морозів.

З паперу з покриттям кольору золота виготовте собі королівську корону. Можна включити музику, а можна запастися всілякими кінокомедіями і всю ніч, попиваючи шампанське дивитися все, на що не було часу раніше. Приготуйте різні страви (які Ви любите), накрийте стіл для себе по-королівськи і запросіть Діда Мороза і Снігуроньку, а можна запросити декілька з різних агентств і в різний час. А ще, можна запросити в гості усіх сусідських дітей, щоб вони розповідали вірші Дідам Морозам, а Ви в цей час дивитиметеся на виставу з келихом шампанського в руці.

Уявіть собі, як вони здивуються (Діди Морози), коли зустрінуться на порозі! А Ви все це зафіксуєте на камеру або фотоапарат. Вийде забавний новорічний кастинг для Дідів Морозів.

2. Зміни за Фен-шуй.

А можна зайнятися глобальною перестановкою меблів у квартирі за законами Фен-шуй, скласти план «Барбаросса» з цілями і бажаннями наступного року і зробити «Дошку бажань» по Фен-шуй. «Дошка бажань» — дуже захопливе заняття і, головне, дуже дієве. Цей колаж — спосіб візуалізації своїх бажань і фокусування своєї підсвідомості на їх виконання. Для неї потрібно зібрати відповідні фото з журналів і Ваші особисті. Але обирати потрібно ті, що яким-небудь чином втілюють Ваші мрії і бажання. Працює безвідмовно!

3. Новорічна подорож.

Можна зустріти Новий Рік у теплих країнах. Купіть собі гарячу путівку до Туреччини або Бангкока (туди, де не потрібна віза). Ви дивно проведете час, загорятимете, зміните обстановку і «перезавантажите» свій мозок, налаштувавши його на позитив. Вам ще і заздрити будуть!

4. Відчуй себе Клеопатрою.

Приготуйте собі різну смакоту, вино. Заздалегідь придбайте улюблені ефірні масла, морську сіль, пінки для ванни, троянди різних кольорів, красивий рушник, улюблений парфум і влаштуйте собі сеанс новорічного релаксу. Приготуйте ванну, наповніть її усілякими ароматами, поставте поруч смакоту і вино. Якщо розміри ванної кімнати дозволяють, можна поставити ще музичний центр і включити красиву музику або телевізор і дивитися все, що подобається.

5. Забуті друзі.

Дістаньте свій старий записник і прогляньте усі імена. Або проглянете список своїх друзів в соціальних мережах. А раптом Ви пригадаєте людину, яку давно хотіли побачити, але все відкладали, чи то через брак часу, чи то через відстань? Може бути цей Новий Рік – привід зустрітися?

А ще, коли почнеться бій курантів, напишіть своє найзаповітніше бажання на маленькому листку паперу, спаліть, висипте в келих з Вашим новорічним напоєм і випийте. Якщо все цевстигнете зробити до останньої секунди старого року, тоді Ваше бажання збудеться!

You cannot copy content of this page