fbpx

Що сталось із Дзідзьо: в мережі опублікували відео інциденту

Український співак Дзідзьо став жeртвою зухвалого нaпaду. Артист досі відновлює своє здоров’я та змушений був перенести всі заплановані виступи та інтерв’ю.

Вперше у мережі показали відео, на якому видно момент нaпaду.

Що сталось із Дзідзьо?

Інцидент із Дзідзьо, який відбувся 28 грудня, став чи не найбільш обговорюваною темою в Україні. Зловмисники просто посеред дня нaпaли на артиста. Після словесного конфлікту невідомі нaкинулиcь на співака.

Дзідзьо одразу ж звернувся до правоохоронців, які відкрили кримінальне провадження. Окрім цього, артист дав свідчення, розповівши деталі зухвалого злочину. За словами співака, інцидент стався перед анонсованим ефіром на одному зі столичних радіо. Біля входу до офісу медіакомпанії до Дзідзьо підійшов знайомий йому чоловік, який неодноразово погрожував та вимагав гроші. Згодом до зловмисника підійшли ще троє чоловіків.

Вони всі мене притиснули, вивели на сходи. Я хотів зайти в офіс медіа, але вони перешкоджали мені це зробити. Чоловіки щось кричали. І тут удaр. Високий чоловік з бородою це зробив, я чітко пам’ятаю. Одразу інший чоловік завдав мені удaр по обличчю, ближче до носа,– згадує нaпaд Дзідзьо.

Після того, як співак заявив, що викликає поліцію, зловмисники втекли з місця інциденту. За інформацією правоохоронців, нaпaдникaми виявились 36-річний та 33-річний іноземці, які приїхали до України з російської Чечні. Раніше вони були судимі за підробку документів. Наразі нaпaдників оголошено в розшук. Водночас у мережі поліція вперше показала відео самого нaпaду.

You cannot copy content of this page