fbpx

Щo вaрто очiкувати кожному знаку Зодіаку в 2019 році у фінансовій сфері

Новий рік Земляної Жовтої Свині – відмінний час для починань. Досить благополучний і обнадійливий у фінансовому плані чекає нас майбутній період, в якому будуть чудові можливості проявити себе. Дізнайтеся, що варто очікувати кожному знаку Зодіаку в 2019 році у фінансовій сфері, пише Радіо Максимум

У 2019 році в період активності Жовтої Земляної Свині – фінансовий успіх буде доступний цілеспрямованим людям, які поставлять перед собою правильні цілі. Легкі гроші будуть недоступні, але дістати гідний заробіток всім знакам зодіаку – більш ніж реально. Зірки рекомендують робити матеріальні накопичення, залишаючи частину коштів у вигляді вкладення.

Телець

Тельці відомі своєю здатністю відмінно розпоряджатися фінансовим потоком, саме тому представники цього знаку тільки покращать своє матеріальне становище у році Жовтої Земляної Свині. Вони знають, що найцінніша валюта – не грошові, адже вона досить нестабільна. Розумні Тельці вкладаються в землю і нерухомість, які майже завжди дуже високо цінуються. Зірки вважають, що 2019 рік буде вкрай успішним для покупки земельної ділянки.

Крім цього, 2019 рік успішний для Тельців ще й у плані підписання вигідних контрактів і укладення великих угод, які до кінця року значно поліпшать ваше фінансове становище.

Близнюки

Люди, народжені під знаком Близнюків, повинні провести цей рік досить успішно у фінансовому плані, вони навіть зможуть накопичити у цей часовий період. Що стосується великих фінансових витрат, то ось в цьому році вам би варто було уникати їх.

Близнюкам в 2019 році варто пильно стежити за своїм фінансовим становищем. Через свою щедрість ви ризикуєте опинитися у борговій ямі, з якої буде дуже важко вибратися. Жовта Земляна Свиня не рекомендує Близнюкам давати гроші в борг, а особливо – не брати на себе чужі кредити і зобов’язання.

Рaк

Рік Свині – це час випробування владою і успіхом. Зірки пророкують Рaкам матеріальний підйом і кар’єрний ріст. Але пам’ятайте: безкоштовний сир буває тільки в мишоловці! Перед тим, як прийняти подарунки долі у 2019 році, необхідно довідатися про те, чого саме від вас чекають і які ваші обов’язки. Зважте всі “за” і “проти” – лише тоді приймайте рішення.

Щоб фінансова удача вас не покинула, шукайте нові джерела доходу, частіше проявляйте ініціативу на роботі і не лінуйтеся. А тим, хто не має постійного доходу, астрологи радять стежити за своїми витратами, не робити необдуманих дорогих покупок, інакше ризикуєте швидко розтратити всі накопичені кошти.

Лев

2019 рік обіцяє Левам ненудне і різноманітне життя. У цей період представників цього знаку будуть чекати зміни, неймовірні події. Активні Леви не залишать свій звичний спосіб життя, більш того, їхня діяльність буде литися через край. Представники знаку стануть робити спроби реалізувати одночасно кілька проектів, втілювати у життя цілі в різних областях своєї діяльності.

Однак Левам не варто розслаблятися у новому році. Вам слід ретельно обмірковувати свої витрати. Починаючи з зими розраховуйте тільки на власні сили. Також не соромтеся відмовити у фінансовій допомозі, якщо у вас дійсно немає можливості. Найбільш сприятливий період для заробітку: літо-осінь 2019 року.

Діва

Успіх у фінансах буде залежати тільки від вас і ваших дій. Продумуйте і зважуйте кожен свій крок, вкладайте гроші тільки в перевірені і надійні джерела, не сподівайтеся ні на кого, особливо на тих, хто обіцяє золоті гори. Щоб багато отримувати, потрібно багато працювати!

Читайте також: “ТЕПЛА БЛОНДИНКА”: ЗІРКА “ДИЗЕЛЬ ШОУ” КАРДИНАЛЬНО ЗМІНИЛА ІМІДЖ (ФОТО)

У 2019 році на Дів чекає, ймовірно, дорога, але бажана поїздка, про яку ви довго мріяли. Немає нічого поганого в тому, щоб реалізувати своє бажання, але не варто це робити на останні гроші. Розраховуйте фінанси так, щоб завжди був невеликий запас, це дасть вам впевненість у завтрашньому дні.

Терези

Жовта Земляна Свиня в 2019 році обіцяє Терезам відмінне фінансове становище. Особливо добре ви будете відчувати себе все літо і практично всю осінь. Грошовий успіх може проявитися у підвищенні по кар’єрі (з хорошою заробітною платою) і навіть у виграші в лотерею. Не виключено, що в 2019 Терезам доведеться займатися декількома проектами одночасно. Господиня року зробить все можливе, щоб допомогти їм з підробітком.

Так як перша половина року у вашій сфері заробітку буде неактивною, ви сміливо можете приділити цей час собі та близьким. А представникам медичної сфери випаде можливість зміцнити свої позиції на роботі.

Скорпіон

Скорпіонам в цей рік передбачені непомірні їхньому бюджету витрати, вони часто будуть витрачати більше того, скільки заробляють, дозволяючи собі дорогі покупки. У цих людей прокинеться жага до розкішного життя, їм захочеться спробувати щось нове, відвідати цікаву країну, що, звичайно ж, потребує від них чималих фінансових витрат, але це піде на користь.

Але при будь-яких обставинах зберігайте впевненість і холоднокровність, приймайте рішення керуючись холодною головою. Розраховуйте свої можливості і зберігайте здоровий глузд в спробах піймати фінансову удачу за хвіст. Не женіться за мільйонами і золотими горами, тоді рік не принесе вам ніяких проблем.

Стрілець

Гороскоп на 2019 рік радить Скорпіонам акуратно ставитися до роботи і бути коректними у спілкуванні з оточуючими людьми. Ви занадто необачні і темпераменті, чим гальмуєте своє просування по кар’єрі. Жінкам-Скорпіонам у рік Свині однозначно пощастить у коханні. Ви навіть ризикнете і вирішите поїхати за обранцем в інше місто на постійне місце проживання.

У другій половині року може знадобитися лікування, на яке знадобляться чималі гроші. Тому варто подбати про своє здоров’я, і в кінці року після напруженого періоду відправитися в санаторій, щоб поправити його.

Козеріг

У цьому році ви сміливо можете поглянути в очі всім своїм страхам і почати реалізовувати давні плани і мрії, фортуна буде на вашому боці. Обмірковуйте нові ідеї для бізнесу, вкладайте кошти у вигідні проекти, ваша активність і працьовитість будуть щедро винагороджені.

Козероги будуть ретельно збирати гроші і вкладати їх тільки у надійні і перевірені джерела, які будуть приносити вам невеликий, але постійний і захищений дохід.

Водолій

Водоліям зірки у 2019 році готують непростий час. Руки будуть опускатися, сил і настрою щось робити не залишиться. Великою проблемою для представників знаку стане той факт, що вони візьмуться одночасно робити кілька справ, як наслідок – увага буде розсіюватися, тому довести до кінця почате не буде виходити.

Проте у другій половині року фінансово незалежними Водоліям вдасться стати завдяки наполегливій праці і вірі у власні сили. Це період, коли представникам цього знаку Зодіаку потрібно буде робити рішучі дій. Домогтися матеріальної стабільності ви зумієте до кінця року.

Риби

З приходом нового року не зайвим буде згадати, скільки грошей вам повинні оточуючі. Це можуть бути неповернені борги, невиплачена зарплата або обіцяна надбавка до неї. Ні в якому разі не соромтеся і не мовчіть! Сміливо беріть те, що заслужили наполегливою працею і власним розумом. Рік Свині – це прекрасна можливість підвищити свою кваліфікацію разом з рівнем оплати праці.

Рибам також варто готуватися до того, що основні фінансові вклади почнуться в літні місяці. Вам варто правильно розподілити свої фінанси, щоб в решті період не відчувати нестачу коштів. Раціональність в 2019 році вам допоможе не тільки стабілізувати своє матеріальне становище, а й відчути достатню впевненість в завтрашньому дні.

You cannot copy content of this page