fbpx

Щo вiдомо про незрівнянну тіару герцогині Сассекської Меган Маркл

Весілля Меган Маркл та принца Гаррі відгриміло сьогодні, 19 травня, у Віндзорському замку в Лондоні. Про знакову подію в історію королівства говоритимуть ще довго, але пропонуємо розповісти, що ж відомо про незрівнянну тіару герцогині Сассекської Меган Маркл для весілля, пише 24канал

Волосся нареченої прикрашала довга фата від Givenchy і тіара з великою квіткою-брошкою посередині, яка раніше належала королеві Марії Текській наприкінці XIX століття. Бабуся королеви Єлизавети II передала свій головний убір внучці у 1953 році. У свою чергу, Її Величність вирішила передати цінний експонат для весільної церемонії нареченій свого внука принца Гаррі – Меган Маркл.

Сама тіара зроблена з діамантів і платини та поділяється на одинадцять секцій, які декоровані почергово овалами і паве з великими і маленькими діамантами. У центрі закріплена знімна брошка з десяти діамантів. Спочатку тіару придумали, щоб підкреслити центральну брошку королеви Марії Текської.

Вишивка на фаті символічно показує квіти п’ятдесяти трьох країн Британської Співдружності.

Читайте також: ПРИНЦ ГАРРІ ЗАПЛАКАВ КОЛИ ПОБАЧИВ НАРЕЧЕНУ МЕГАН МАРКЛ: ЗВОРУШЛИВЕ ВІДЕО

“Діамантову тіару створили 1932 року, а центральний камінь датується тисяча вісімсот дев’яносто третім роком”, – йдеться у заяві Кенсингтонського палацу.

Для весільної церемонії Меган Маркл одягнула елегантну сукню, яка значно відрізняється від весільних суконь принцеси Діани або Кейт Міддлтон. Образ нареченої можна назвати класичним, – скромне плаття з овальним вирізом було настільки елегантним та витонченим, що навіть розчулило нареченого принца Гаррі.

You cannot copy content of this page